• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Drugi dan je bio razocaravajuc u odnosu na prvi i da nije bilo Finaca da to razbiju, bila bi katastrofa.
Sto se tice nasih, losija pesma od Asta la vista bejbe, ne znam sto nisu zadrzali tu pesmu ako su mogli, ova Loco Loco uopste nije catchy... iznenadio sam se da su prosle dalje, ali to je maximum i dovoljno, mozda i zbog prethodnih zasluga, jer su prosle godine bile medju favoritima... sem sto je pesma slaba, falilo je i scenskih efekata, kojih nije bilo uopste, a dosta njih su ih koristili, pa su mogle malo da se ugledaju na svetske trendove, ovako im je bina izgledala prazno.
Sem Finaca nemam sta da pominjem, sve ostalo mi je bilo bezveze i smor, finci su to lepo razbili, nisu vrh, dobri su, ali kriterijumi su mi se toliko srozali do njih, da je bilo sta sto je iole dobro, bilo vrh u tom momentu.

Last edited:
Bugari opet s' ledja. 🔪 :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

E13CnCGWQAUYDw1
E13JXkqXEAAf_zg

Nisu mogli Asta la vista, ta pesma je predviđena bila za prošlu godinu, diskvalifikovana je za ovu.

Bugarska Bili Ejliš je simpatična :LOL:

Ali baš loše veče. Čak nije bilo ni nekog gif worthy blam materijala, mada nije bilo ni u utorak. Jedino što pola njih ne ume da peva, al to se podrazumeva :ROFLMAO:

Nisu mogli Asta la vista, ta pesma je predviđena bila za prošlu godinu, diskvalifikovana je za ovu.

Bugarska Bili Ejliš je simpatična :LOL:

Ali baš loše veče. Čak nije bilo ni nekog gif worthy blam materijala, mada nije bilo ni u utorak. Jedino što pola njih ne ume da peva, al to se podrazumeva :ROFLMAO:
ali prosla godina nije odrzana kako moze biti diskvalifikovane pesme.ja sam mislio da su sve ove pesme od prosle godine..i meni je bolja asta la vista bejbe nego ova loco

Meni je Albanija bila najjaca veceras, pa onda mi, island i srbija. Ostalo bas tuga.

Mislim da će pobediti Srbija, da odaju Vučiću priznanje za Vakcine

Back
Top Bottom