• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Šta mislite, jel pobednik povukao crtu kokaina? Kako ste doživeli loš plasman Srbije? Da li je to bio loš plasman? Ko je po vama favorit da nas predstavlja sledeće godine? Da li mislite da bi najbolje prošli kada bi poslali JK?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Šta mislite, jel pobednik povukao crtu kokaina? Kako ste doživeli loš plasman Srbije? Da li je to bio loš plasman? Ko je po vama favorit da nas predstavlja sledeće godine? Da li mislite da bi najbolje prošli kada bi poslali JK?

Plasman je zasluzen, pesma je bila horor, scenski nastup jos gori i ovo im je previse imo. Za pobednika ne znam da li je vukao liniju, ako jeste ima moj naklon do poda. Ne bismo bolje prosli da je otisla JK iskreno mislim da bi nas opet bombardovali posle njenog nastupa.

Naravno da je vukao, zato je i pobedio. Srbija je nebitna, vise me brine Bugarska :/
Srbija da je pametna poslala bi Sajsi MC i lagano uzela 3 titule za redom kao Real.

Meni lici da jeste ili je to bila samo fora da mislimo da jeste i da pricamo o tome.Sve u svemu po meni su oni zasluzeno pobedili.Po meni nas plasman nije zasluzen u prvih 10 je mogao biti.Ja bih voleo Natasu bekvalac da vidim na Eurosongu :) sto se vokala tice jedino Aleksandra Radovic,Marija Serifovic i Jelena Tomasevic zasluzuju mesto tamo.JK mozda nekad bi prosla dobro ali kao sto smo videli ove godine svi slicni JK nisu nesto prosli,Ali ako ima dobru pesmu sto da ne :)

- tesko je zakljuciti iz snimka, nadam se da nije i trebalo bi da nije
- plasman Srbije je ocekivan, pesma je bila bas losa, ostalo je bilo ok, moglo je i bolje
- ulazak u finale svakako nije los rezultat... da ostanes na nula poena je los rezultat
- mislim da bi JK bolje prosla, valjda bi bar imala bolju pesmu, to je ono sto je najvise falilo...
- sto se tice ko bi mogao da nas predstavlja, bilo je odlicnih kandidata kad se birao nas predstavnik, nazalost nisu prosli... onaj sto je pevao pesmu, pominje se meduza... bio je prilicno dobar.

- Kamo sreće.
- Trebalo je još lošije
- Pošto je trebalo lošije nije
- Modelsice i to zadnja postava sa nekom pesmom kao ova

-Možda pre 15 godina

Volim ankete, morao sam poz @Super Simke 64

Ako bi hteli ozbiljno o dobrom plasmanu, trebali bi poslati nekog sa baladom i jakim emotivnim vokalom, takve pesme nam leze, na pr Divna Ljubojevic ako bi htela uopste da ucestvuje jer zena je iz sasvim suprotne price.

Moj kandidat za iducu godinu!!! Realno pokorili bi svet sa ovim gospodinom u Admiral outfitu.

90338d39437fdb9e8990307a10d81996cdc9eb49.jpg

adekvatna koreografija pre svega, armirani zid kroz koji admiral probija glavom, pesmu nek pise bajaga

tesko je garantovati pobedu ali bi sigurno imao 100 bodova ili kolko je vec mnogo

Inace, propustih da pohvalim voditeljku sa rts-a, ok je bila, jeste da je imala vec spreman prevod unapred, ali secam se ranije da je bila neka zena na rts-u koja je prenosila dodelu oskara, koja me je opasno nervirala, jer je dosta kasnila, pa program nije mogao normalno da se prati.

Slazem se sa zdarvkom, zena je debil :D

Back
Top Bottom