• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Ukrajna i Italija mi deluju kao favoriti, mada rusi imaju ubedljivo najviše pregleda na yt, a ništa ne valjaju... Mada ima dosta rusa, pa verovatno dižu preglede.

Ukrajna i Italija mi deluju kao favoriti, mada rusi imaju ubedljivo najviše pregleda na yt, a ništa ne valjaju... Mada ima dosta rusa, pa verovatno dižu preglede.
Ako gledas po tome,nase su u top 5 po pregledima na yt :) Ako nije prevelik spam na temu..Dajte svoje tipove(max 3)za koje mislite da ce da pobede :)

Na yt po broju pregleda: rusija, pa ukrajna, pa mi, pa kipar, pa je tu blizu italija i još neki... Ali nije toliko zahvalno porediti, jer su numere iz prvog dana imale dva dana fore da skupljaju preglede.

Ako nije prevelik spam na temu..Dajte svoje tipove(max 3)za koje mislite da ce da pobede :)

Ufff nema sanse ovde da pogadjam ko ce da pobedi, nezahvalno je, cesto pobedi neko ko nije najbolji iz ko zna kojih razloga.

Mogu samo da kazem da su meni najbolji ovim redom:

Italija
Finska
Ukrajna
Belgija
.
.
.
Kipar
Izrael
Moldavija
Srbija

Onaj iz Engleske je najgore obucen panj, ikad.
Nisam jos iskristalisao prva 4 mesta, to cu kad ih sve odslusam ponovo, its a close race... a ovih zadnjih 4, jesu tim redom, tu nemam dileme.

Ovo je moj finalni izbor za najbolje na evroviziji:

Prvo mesto - mi dele Finska i Ukrajina, ne mogu da se odlucim ko mi je bolji
Trece mesto - Belgija
Cetvrto - Italija
Peto - Izrael
6 - Kipar
7 - Moldavija
8 - Azerbejdzan
9 - Srbija

Najgore oblacenje Malta, pa Engleska, San Marino.
Najgori nastup - Portugal, Spanija
Najzgodnija - Srbija desna plavusa, pa Vucicka
Najlepse lice - Ukrajinka, Kipar, Grcka

Belgija - najbolja pesma
Najzavodljivija - Ukrajinka

Back
Top Bottom