• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Užasno veče. Šta znam, meni su Grčka i Hrvatska simpatične, i Moldavija je najbolji cirkuski nastup. Ostalo trash.

Večeras nastupa gospođa Konstrakta

Gl4F1we.png

Drugi dan evrovizije, katastrofa, smaracina, bilo je to teskih 2 sata... mislio sam da ne moze gore od prvog dana, ali sad mi prvi dan izgleda ko suvo zlato...

Konstrakta - usrala se... ukocila se zena, trema je pojela... mislim da je sramota da je jedino ona imala toliku tremu, od 40 takmicara koji nisu imali ni zrno treme, a bilo je tu raznih klinki i klinaca...

Upisao sam samo Rumuniju - 7/10 i to radi reda...

Konstrakta, nadam se da ce proci u finale i pored ovakvog nastupa, ali bilo je osetno losije i vizuelno siromasnije nego na nastupu na RTS-u, do cega je greska ne znam, dal je promena u nastupu ili su je lose snimili... nije bilo preko potrebnog prevoda na engleski, kao sto su najavili, osim samo na par mesta, sto skoro nista ne znaci... osim ako bar publika nije mogla sve vreme da vidi prevod na ekranu...
Prva polovina usrala se, druga polovina i kraj, popravila se malo... nadam se da ce se ljudi sazaliti i ipak je poslati u finale, a u finalu ne ocekujem puno, ako se ne popravi... svakako Norveska i dalje ubedljiv favorit za pobedu.

Last edited by a moderator:
Ovo veče je mnogo bolje od prošlog.

edit: Btw, nije prvi put da vidim da pišeš tako nešto, ali da li ti je palo na pamet da na ovom forumu možda pišu trans osobe?

Last edited:
Naravno da smo morali da budemo poslednji :LOL: Sviđa mi se češka stvar, kao neki electro pop, slušljiva je

Da, umetnica je imala neuporedivo lošiji nastup od onog premijernog na RTS-u. Izvukla se, ali u finalu to mora mnogo bolje. U drugoj večeri je bilo dosta boljih pesama nego u prvoj. Što se zemalja koje su iz nje prošle u finale manje-više sam pretpostavio, ali mislim da Belgija i Azerbejdžan nisu trebali da prođu jer su pesme (IMO) sranje. Makedonska pesma mi se svidela, ali bilo je jasno da neće ići dalje jer su im i kvote u klasionicama bile najviše.

edit: Btw, nije prvi put da vidim da pišeš tako nešto, ali da li ti je palo na pamet da na ovom forumu možda pišu trans osobe?

nije mi palo na pamet, to mi je daleko, ko sto nam je evropa daleko, a u evropi je to normalno, meni nije, niti ce ikad biti, niti je to nesto sto su prihvatiti, ali obzirom da su pretpostavljam pravila foruma takva, gledacu da izbegnem da pisem o tome, ali je tesko, jer nisam navikao da na nasim prostorima postoji cenzura u vezi toga.

Naravno da smo morali da budemo poslednji :LOL: Sviđa mi se češka stvar, kao neki electro pop, slušljiva je

Namerno cuvase za kraj, da bi kao bilo neizvesno, iako se znalo vec unapred da smo medju favoritima, mada mislim da smo prosli zbog "stare slave"... tacnije, zbog toga sto svi taj nastup vec znaju sa yt...
Znaci kunem ti se, pre nego sto je pocelo glasanje, reko sam, nas ce zadnje da procitaju i tako i bi.

i meni se ceska svidela, ok je, ne bas toliko da je upisem, ali je bila blizu... kao i poljska i svedska.

E da, prosla evrovizija mi je bila mnoooogo bolja.

Chisto da dodam.
Nechiji pol, rodni identitet, kao i seksualnost nikada netje biti punchline/uvreda na ovom forumu (osim mozhda u onim bumer forama "brak je sranje, zhena je sranje, daj mushkarcu pivo i meze"). Smatram da je veoma nisko ismevati ljude koje vetjina drushtva socijalno iskljuchuje. Mislim da je bednichki ismevati/vredjati manjine, pogotovo na osnovu onoga shto ih chini delom te manjine, koje ne mogu da se brane i nemaju prednost da su u glasnoj masi.

Vetjina nas ovde smo gikovi i nerdovi, vetjina se susrela s barem nekakvom diskriminacijom/nerazumevanjem zbog nashih hobija, prevelike telesne mase, premale telesne mase, ginekomastije, tjelavosti, prevelike kite, mjetal muzike, itd. No, ta tuga/uvredjenost/shut u ego, se ne mozhe porediti s onim kroz shta prolaze osobe koje osetjaju rodni nesklad i homoseksualne osobe, pogotovo u krajevima gde manjka empatije.
Najmanje shto mozhemo da uchinimo je da im ne dodajemo na muku i da se ponashamo ka njima kao prema bilo kome - da sudimo o njima na osnovu stavova koje iznose i nachina na koji se ophode ka okolini, umesto na osnovu predrasuda.

Izvinjavam se na offtopic.
KONSTRAKTA DO POBEDE!

Chisto da dodam.
Nechiji pol, rodni identitet, kao i seksualnost nikada netje biti punchline/uvreda na ovom forumu (osim mozhda u onim bumer forama "brak je sranje, zhena je sranje, daj mushkarcu pivo i meze"). Smatram da je veoma nisko ismevati ljude koje vetjina drushtva socijalno iskljuchuje. Mislim da je bednichki ismevati/vredjati manjine, pogotovo na osnovu onoga shto ih chini delom te manjine, koje ne mogu da se brane i nemaju prednost da su u glasnoj masi.

Vetjina nas ovde smo gikovi i nerdovi, vetjina se susrela s barem nekakvom diskriminacijom/nerazumevanjem zbog nashih hobija, prevelike telesne mase, premale telesne mase, ginekomastije, tjelavosti, prevelike kite, mjetal muzike, itd. No, ta tuga/uvredjenost/shut u ego, se ne mozhe porediti s onim kroz shta prolaze osobe koje osetjaju rodni nesklad i homoseksualne osobe, pogotovo u krajevima gde manjka empatije.
Najmanje shto mozhemo da uchinimo je da im ne dodajemo na muku i da se ponashamo ka njima kao prema bilo kome - da sudimo o njima na osnovu stavova koje iznose i nachina na koji se ophode ka okolini, umesto na osnovu predrasuda.

Izvinjavam se na offtopic.
KONSTRAKTA DO POBEDE!

Slazem se. Samo sto stvari nisu tako jednostavne i nece nikada ni biti, nazalost, a za to su obe (sve) strane krive.

šta nije jednostavno kod "ne treba vređati"? [emoji23]

Sada ti vrijedjas mene :D Nemoj. :)

"Jednostavno" se odnosi na zloupotrebu, nipodostavanje zena kao posljedica izvrnutog shvatanja feminizma i guranja pojedinih agendi u grlo drustva koje se bori sa daleko vecim problemima.

kolega nije mislio figurativno pod "na ovom forumu", te osobe su dio ove zajednice i to trebaš ili dostojanstveno prihvatiti ili se ne upuštati u raspravu u pogledu toga.

Dakle, radimo inkluziju takvih osoba tako sto cemo izbaciti i usutkati sve koji ne misle isto? Da nije ovo mozda malo cudno? Ok, nastranu uvrijede ali zar nije ok cuti i druga misljenja? Umjesto toga neko treba da se poklopi usima i cuti? Zasto je problem imati rasprave na tu temu?

Imaš izbor između tolerancije i netolerancije, znači biti čovek ili ne, basic human decency. Samo jedna od te dve stvari je prihvatljiva, tako da ne vidim šta je tu stvar drugačijeg mišljenja. Lik je upotrebio pogrdnu reč i dobio je warn, verovatno najmanje kontroverzna stvar koja se desila na ovom forumu.

Imaš izbor između tolerancije i netolerancije, znači biti čovek ili ne, basic human decency. Samo jedna od te dve stvari je prihvatljiva, tako da ne vidim šta je tu stvar drugačijeg mišljenja. Lik je upotrebio pogrdnu reč i dobio je warn, verovatno najmanje kontroverzna stvar koja se desila na ovom forumu.

Rekoh, nastranu vrijedjanje - vrijedjanje ne opravdavam ali me i ne dotice irl. Itekako ima mjesta za raspravu, ok mozda ne na ovom forumu (ako zelite otvorite thread) ali prihvatati nesto gdje ima toliko rupa i nedosljednosti bez razmisljanja je krajnje bizarno.

Back
Top Bottom