straheenya
Well-known member
Mašala, eto meni super Maria i na switchu. Možda ga ovaj put i završim.
Mašala, eto meni super Maria i na switchu. Možda ga ovaj put i završim.
To se i meni jednom desilo da mi je neko vec dao broj posiljke a bukvalno ne znam ni da je imao vremena kad da posalje ali sve je proslo ok nije bilo nikakvih problema i broj posiljke je bio ispravanJa se dogovorio sa njim za Pokemon Scarlet i Violet sa Limited Edition kutijom. Za kolekciju.
Edit: Već mi je poslao i dao broj pošiljke. Zanimljivo.
Reče da će sutra da pošalje Maria i sports, uzeli drugar i ja. Maltene smo mogli ceo oglas da uzmemo da smo se bolje organizovali.@straheenya Jesi li se dogovorio sa njim za Super Mario Bros? Ako jesi, javi kada ti bude stigla da li je sve u redu.
Rekao bih da jeste.
![]()
ctr - KupujemProdajem
Nova je igra jos uvek originalno upokavana, greskom kupljena za nitendotinyurl.com
Jos kad bi mogli da vidimo sta jeKoga zanima, cena je dobra. Nadam se da ima engleski, posto pise 'komplett in Deutsch'?![]()
Evo bre, sto si nesptrpljiv. Na telefonu sam a po obicaju skracuje mi URL.Jos kad bi mogli da vidimo sta je![]()
Kako mi je drago što sam katalogovao kolekciju, ladno bi ovo ponovo kupioKoga zanima, cena je dobra. Nadam se da ima engleski, posto pise 'komplett in Deutsch'?
View attachment 9022
Koga zanima, cena je dobra. Nadam se da ima engleski, posto pise 'komplett in Deutsch'?![]()
zato ja opalim uvek ssEvo bre, sto si nesptrpljiv. Na telefonu sam a po obicaju skracuje mi URL.![]()
Nema tome pomoci xdDaj Ljubomire, pomozi coveku:
![]()