• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Napušta GP u martu.

• The Witcher 3: Wild Hunt (Xbox One)
  • Bloodstained: Ritual of the Night (PC, Xbox One)
  • Alvastia Chronicles (PC, Xbox One)
  • Astrologaster (PC)
  • Kona (PC)
Sve neke leve igre 😛

@shinbojan 16.marta izlaze ove sluske. Sta mislis koliku cenu da ocekujem u nasim radnjama? Necu preko 110 evra da dajem sigurno.

Nadam se da je nextgen verzija 2k21 to bi bas voleo da probam, ostalo me nimalo ne zanima :D

8FZFkqc.jpg

Nadam se da je nextgen verzija 2k21 to bi bas voleo da probam, ostalo me nimalo ne zanima :D

8FZFkqc.jpg
Grunte, prvo nauči košarkaska pravila pa onda pikaj 2k21 [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Predpostavio sam ipak je next gen verzija na store-u 70$ dok je last gen na popustu 20$ :D

Definitivno shit mesec, nista me ne zanima, mogli su barem neku cool indie da ubace :D

Kupovina Bethesde je finalizovana.

Sudeci po danasnjem PR blastu, "neke" buduce Bethesda igre ce biti PC & Xbox ekskluzive.

Ako ce i dalje da bude kao poslednje dve (neobavezna voznja bez kampanje), ne moraju ni da izbacuju :).

Pocela rasprodaja COD igara. Nije mi jasno zasto ovi naslovi drze visoku cenu. Milsio sam da kupim ovaj poslednji Cold War ali mi se ne daje 35 eura (argentina store) za (X|S) igru.

Meni je Forza odlicna sprdnja, prelepo izgleda, udjes, provozas se, izadjes :D
Jedva cekam next gen, nadam se da ce biti do jaja.

Ako ce i dalje da bude kao poslednje dve (neobavezna voznja bez kampanje), ne moraju ni da izbacuju :).
Promene koje bi dobro dosle u FH (po meni)
1. Uvodjenje klasicnije kampanje(sto duze to bolje)
2. Ukidanje dosadnog wheelspeen sistema
3.Promena okruzenja u neki exzoticniji predeo(mozda Japan sa razvijenom auto kulturom npr...)
Jako volim ovaj serijal ali bojim se da postaje genericki napravljen.

još jedna mapa gde se vozi levom stranom, jedno veliko NE. više bi voleo Skandinaviju i da se proteže kroz par zemalja + Island kao DLC ili čak Rusija. mda voleo bih naku kampanju da ima kao kec, dvojka koliko vidim je isti fazon kao poslednja dva, pa bi bio red. mda o5 ja vozim zbog vožnje sa ostalim ljudima, pa mi priča i nije bitna.

Back
Top Bottom