• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

AI rendering 🤮
Mislim da su ovu konzolu planirali da zovu Xbox Copilot ali su odustali od pre mesec dana kada su napokon zbog pada cena akcija ukapirali da su sve zasr***. Mada ko im sada vodi gaming diviziju nije isključeno da će je ipak tako ili još gluplje nazvati.

AI rendering 🤮
Mislim da su ovu konzolu planirali da zovu Xbox Copilot ali su odustali od pre mesec dana kada su napokon zbog pada cena akcija ukapirali da su sve zasr***. Mada ko im sada vodi gaming diviziju nije isključeno da će je ipak tako ili još gluplje nazvati.
O cemu ti to? Gde vidis AI, u kom kontekstu se spominje?

nova xbox sefica je dosla iz AI divizije, pa se ocekuje promena pravca u tom smeru

O cemu ti to? Gde vidis AI, u kom kontekstu se spominje?
AI kada sam googlao napisao da je jedna od glavnih stvari na ovoj konzoli "AI rendering", dodatnom analizom vidim da je mislio na ovaj "neural rendering".

I da, nova šefica Xbox-a je bila šefica Microsoftove AI divizije. Pošto je razbucala skoro sve njihove proizvode sa Copilotom sada su je kao nagradu stavili da ubije u potpunosti Xbox. Smešno da smešnije ne može biti 😂

AI kada sam googlao napisao da je jedna od glavnih stvari na ovoj konzoli "AI rendering", dodatnom analizom vidim da je mislio na ovaj "neural rendering".

I da, nova šefica Xbox-a je bila šefica Microsoftove AI divizije. Pošto je razbucala skoro sve njihove proizvode sa Copilotom sada su je kao nagradu stavili da ubije u potpunosti Xbox. Smešno da smešnije ne može biti 😂
Ali Sony cak tu vise radi sa njihovim PSSR 2.0. Uostalom, i da oce i da nece, na tu stranu ide gaming hardware, bezati od toga bi bilo ravno pucanju sebi u nogu.

Back
Top Bottom