- Reaction score
- 5,182
Dobre su šanse da je Japan, bilo je rumora.
Malo mi smeta taj osecaj da, mozda, sledeci mesec iz nekog razloga necu moci da uplatim ili, jos gore, da necu moci da kupim digitalno igru ako se Microsoft predomisli. Naravno, znam da niko ovde nije vidovit, ali pretpostavljam da imate vise iskustva s Xboxom (ja sam do sad bio iskljucivo PlayStation gamer) i da mozda mozete da podelite svoje misli na tu temu![]()
Da i kod mene se desava potpuno isti problem.Primetio sam da kada obrisem podatke od kartice sa naloga i onda ih unesem ponovo sve od pocetka,tada svaki put prodje kupovina.Nedavno sam tako uzeo FC4,obrisao podake,uneo ih ponovo i onda opet uzeo rayman origins.Bez brisanja sam dobijao svaki put tu istu poruku.
Sto se tice kupovine GP,ako nemas nekog za share koji smo uradili @grunt i ja mozda ti je ipak malo jeftinije da juris kodove od 3 meseca po oglasima nego da placas 15$ svaki mesec.Oko 3000 dinara su bili ti 3 meseca kodovi kada sam zadnji put gledao.
Ma naravno, ako ti je 15$ mesecno prihvatljiva cena, onda moze i tako.Ne zelim da zvucim sad kao neka snobina, ali nije mi problem zaista da kupujem ni mesecno za te pare, vise mi je problem pouzdanost. Ono, ako svaki mesec treba da razmisljam "ej, jel ovo poslednji mesec kad imam GP"Nije mi problem ni kodove da koristim, ali - kao sto rekoh - procitao sam negde da ako nemas validno platezno sredstvo prijavljeno, kodove nece da prihvati. Doduse, tehnicki, "imam" validno platezno sredstvo.
Radi aktivacija kodova i bez kartice 100%,koristio sam tako GP od samog pocetka servisa.Kupovao na g2a,cdkeys....
Ne bi ni bilo logike da moraš da imaš povezanu karticu da bi redeemovao kodove, ti kodovi su tu upravo zbog onih koji je nemaju ili ne žele da je povežu.
Game Pass Ultimate is a subscription service and as such requires a valid payment method for each monthly amount.
At this point in time there is no other way to purchase Game Pass Ultimate, other than by subscription. So Microsoft account balance will not cover it.
Thanks for the update on the issue. When purchasing a subscription, you will need a backup payment option on your Microsoft Account.
KornjacaRade sam ja napisace ti i oni svoj Id cim ovo procitaju![]()
I tu je kraj rasprave. Bethesda ce praviti xbox ekskluzive, ali ispostovace ranije ugovore i odrzavanje igara koje su vec izasle na drugim platformama.