• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

@Revan ne mogu da igram Remnant from the Ashes jer je u 30 fps-a. Igra jos uvek nije dobila fps boost.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Na svom PC-u mozes lagano da izvuces 1080p 60fps. ;)

Samsung OLED, bolest kakva je slika, nema dalje.
Ne planiram TV da kupujem jos minimum 2 god. Pa jos nema ni god dana od kada sam ga uzeo.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Squadrons dolazi na GP,odlicna vest.
Igrao sam ga malo kada je bio free vikend,prilicno dobra igra.Ko je voleo colony wars,rebel assault..... mora da probs squadrons.
Steta sto nema nekog vr seta za Xbox barem zbog ove igre :)
Ja ga kupio, igrao 20ak minuta mozda i obrisao dok ne dodje na red. Svemir izgleda super na oled-u, a igra za pocetak teza nego inace. Zanimljivo deluje u svakom slucaju.

Cekaj, nisu valjda u Star Wars igri stavili da je svemir crn?
Pa to uopšte nije cannon :) .

Ja ga kupio, igrao 20ak minuta mozda i obrisao dok ne dodje na red. Svemir izgleda super na oled-u, a igra za pocetak teza nego inace. Zanimljivo deluje u svakom slucaju.
A bas sam pomislio da sam ja los,cim je ovako tesko od pocetka :)
Mada planiram da se posvetim ozbiljnije igri sada kad je vec u okviru GPa.

Pa ja nisam igrao nesto slicno ovome, nekako imam utisak da bi bilo kul igrati na joysticku, ali da, zahteva malo vezbe i treninga :D

Ja presao tri misije na najvecoj tezini :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

We’re excited to announce that The Ascent will be available with Xbox Game Pass at launch in 2021. Developed by Neon Giant and published by Curve Digital, The Ascent will target 60 fps and full 4K on the Xbox Series X, offering amazing gameplay performance for the new generations of console players.

We want to give you The Ascent at the best possible quality so on Xbox Series X consoles you’ll see increased fidelity, Ultra HD support, and improved loading times which will make each thrilling moment in this corporation-run universe feel ever so real.

Today, we’re also happy to say that development is progressing well…

Uprkos velikim naporima @grunt da u okviru kalendarskog meseca odigra vise igara nego sto mesec ima dana, ostavljen je u prasini u februaru. :D

p.s. nikada ne mogu fotku da ubacim u post. Ne radi iz nekog razloga

Danas je poceo veliki Ubisoft sale. Vec sam pazario Far Cry 4 (fps boost for next gen) i Rayman Legend. Steta sto ne mogu x360 i xbox classic igre da se salju giftovima a tako bih kupio sva 4 Splinter Cell-a.

Back
Top Bottom