• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

LOL a taman Nikola kupio Dirt 5 :/ Trebao je znati posto je bio Dirt 4 na GP :D

Elite je super i Wreckfest odlican mesec.

Drago mi je sto su se stvarno latili ovoga, kada su pre par meseci prvi put pomenuli delovalo mi kao marketing. Al eto izgleda ce stvarno biti nesto. BC im je vec sada prejeben, ako i ovo odrade svaka cast.

Provalio sam jednu cinjenicu. Ja uopste ne igram igre sa GPU kojeg placam 15 dolara mesecno. Igram iskljucivo igre koje kupim, dakle vlastite igre.
Resio sam da to danas ispravim i poslusam stari predlog kolege @Revan pa sam instalirao Remnant from the Ashes. Na prstima jedne ruke mogu izbrojati GPU igre koje odgovaraju mojim zahtevima, pa mislim da je pomenuta igra jedna od njih.

Meni je i dalje neverovatno da placas 15 dolara mesecno.
Sto je @grunt pisao tutorial :) ?
Uzmi Grunte i postavi oglas na KP, trazi jedno 1000-2000 za proceduru, javljace se ljudi sigurno.

Cak je jeftinije i da kupujes 3 meseca kod na KP,ta cena od 15$ je ubedljivo najgora mogucnost od svih.

Meni je i dalje neverovatno da placas 15 dolara mesecno.
Sto je @grunt pisao tutorial :) ?
Uzmi Grunte i postavi oglas na KP, trazi jedno 1000-2000 za proceduru, javljace se ljudi sigurno.
Ma pokusao sam ali ne ide.....suvise komplikovano za mene 🥴

Ma pokusao sam ali ne ide.....suvise komplikovano za mene 🥴
Pa to i kazem - platis nekome 1000d da odradi umesto tebe i dobijes GPU na 2-3 godine za dosta manje pare :).
Kasnije ako bude problema tog lika cimas :D.

Pa to i kazem - platis nekome 1000d da odradi umesto tebe i dobijes GPU na 2-3 godine za dosta manje pare :).
Kasnije ako bude problema tog lika cimas :D.

Dobra ideja za mesec maj kada istekne preplata. Grunta cu da cimam.

Provalio sam jednu cinjenicu. Ja uopste ne igram igre sa GPU kojeg placam 15 dolara mesecno.
Sto je igrac stariji, to vise ceni content koji ga zaista privlaci. Velicina library-a i povoljna pretplata mi je nebitna, radije bih platio punu cenu jedne igre ako sam siguran da cu je igrati.

Mene eto GP uopste nije privukao, iskoristio sam family share da odigram Ori 2, jedinu xbox franshizu koja mi se svidela posle Alan Wake-a.

Desava mi se jedna cudna stvar.Kada promenim u podesavanjima konzole na 4k sa 120hz. Da vidim kako izgleda nesto pokrenuti u tom modu(lucky tale,ori i jos 1-2 igre koje podrzavaju 120hz na XsS izgubim zvuk.Cim vratim na 60 odmah se i zvuk vrati.Koliko vidim pise da za 120hz na XSS treba uzeti hdmi 2.1 kabl koji ne ide uz konzolu. Moguce da je do toga problem i gde uopste pronaci dobar 2.1 kabl kod nas?

Desava mi se jedna cudna stvar.Kada promenim u podesavanjima konzole na 4k sa 120hz. Da vidim kako izgleda nesto pokrenuti u tom modu(lucky tale,ori i jos 1-2 igre koje podrzavaju 120hz na XsS izgubim zvuk.Cim vratim na 60 odmah se i zvuk vrati.Koliko vidim pise da za 120hz na XSS treba uzeti hdmi 2.1 kabl koji ne ide uz konzolu. Moguce da je do toga problem i gde uopste pronaci dobar 2.1 kabl kod nas?
Ako si ns, ja sam uzeo u orbitu 2.1 koji radi posao za sad za 900 kinti u tom momentu.

@Revan ne mogu da igram Remnant from the Ashes jer je u 30 fps-a. Igra jos uvek nije dobila fps boost.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom