Ma pokusao sam ali ne ide.....suvise komplikovano za meneMeni je i dalje neverovatno da placas 15 dolara mesecno.
Sto je @grunt pisao tutorial?
Uzmi Grunte i postavi oglas na KP, trazi jedno 1000-2000 za proceduru, javljace se ljudi sigurno.
Pa to i kazem - platis nekome 1000d da odradi umesto tebe i dobijes GPU na 2-3 godine za dosta manje pareMa pokusao sam ali ne ide.....suvise komplikovano za mene![]()
Pa to i kazem - platis nekome 1000d da odradi umesto tebe i dobijes GPU na 2-3 godine za dosta manje pare.
Kasnije ako bude problema tog lika cimas.
Sto je igrac stariji, to vise ceni content koji ga zaista privlaci. Velicina library-a i povoljna pretplata mi je nebitna, radije bih platio punu cenu jedne igre ako sam siguran da cu je igrati.Provalio sam jednu cinjenicu. Ja uopste ne igram igre sa GPU kojeg placam 15 dolara mesecno.
Ako si ns, ja sam uzeo u orbitu 2.1 koji radi posao za sad za 900 kinti u tom momentu.Desava mi se jedna cudna stvar.Kada promenim u podesavanjima konzole na 4k sa 120hz. Da vidim kako izgleda nesto pokrenuti u tom modu(lucky tale,ori i jos 1-2 igre koje podrzavaju 120hz na XsS izgubim zvuk.Cim vratim na 60 odmah se i zvuk vrati.Koliko vidim pise da za 120hz na XSS treba uzeti hdmi 2.1 kabl koji ne ide uz konzolu. Moguce da je do toga problem i gde uopste pronaci dobar 2.1 kabl kod nas?