• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

BF igre su osnovi multipleyer igre singleplayer kampanje postoje eto cisto da bi postojale. Tako da ako hoces pravo BF iskustvo baci se na multipleyer odma.
Uh...mislim da nisam spreman da mi se klinci useravaju u zivot. Veliki sam fan WW2, tako da su mi igre sa tom tematikom uvek dobrodosle.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Jos uvek ne. MS radi odlican posao, ne brinem se uopste.

Meni je sve sto rade, za sad, na nivou obecanja. Mislim, ja verujem da ce biti ekskluziva ali sam u fazonu da moraju sad da pokazu nesto.

Ovaj E3 je meni kljucan - ako bude gameplay-a osim Halo Infinite i bude izgledalo dobro, onda im verujem. Ako opet pokazu cg trailere.... e onda je daleko od toga da MS radi odlican posao.

Ako nista drugo, imace da pokazu nesto od Bethesde [Starfield]. Verovatno ce gurati i novu Forzu.

Dajhard ce uloliko zeli da igra Far Cry 6 morati da platu 9500 dinara a ja svega 3000 din. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ili ne odigras u opste jer na kraju dana kome treba Far Cry 6 u zivotu. :D
Ja sam prošle godine odigrao FC3, FC5, New Dawn i pola one 80s igre.
Šta znam, nije vrhunski kvalitet, ali može da zabavi.

Uplay+.
Ako si dovoljno lud možeš za te pare i neki AC da odigras.
Odigrao sam Valhalu, ukrcao 120 sati. I ostale delove mogu da uzmem za smešne pare ali ne zelim. Sto se dalje iz Ubisofta tiče, fokus je na FC6.

Ja sam prošle godine odigrao FC3, FC5, New Dawn i pola one 80s igre.
Šta znam, nije vrhunski kvalitet, ali može da zabavi.

Mislim da je meni FC3 i Blood Dragon poslednje iz te francize sto sam odigrao, FC4 sam probao nekih pola sata i pao uninstall.

Dajhard ce uloliko zeli da igra Far Cry 6 morati da platu 9500 dinara a ja svega 3000 din. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Pitaj Wahada kako je on prosao kada je redovno kupovao igre sa tudje online radnje i vijao sto jeftinije igre, i to bas na xbox-u. ☠️

A ko koliko placa, sto ti je to bitno?

Last edited:
Mislim da je meni FC3 i Blood Dragon poslednje iz te francize sto sam odigrao, FC4 sam probao nekih pola sata i pao uninstall.

Kod Ubisofta nije preporuceno igrati igre u seriji. Ja sam odigrao AC Valhalu (pisao sam onomad na Emglx) i ne pada mi na pamet do sledece AC igre. Tako je i sa Far Cry igrama. FC4 je, mogu ti reci poslednji kvalitetan FC.

@DieH@rd Ne prica Wahad nego cuti i ceka da se i ja zajebem. Inace, pratim i druge forume, ima dosta nasih koji redovno kupuju iz drugih radnji, usotalom tako sam i saznao. Bitno mi je za cenu, da vidim koliko sta kosta, kao na pijaci kad odes pa nadjes jeftinije paradajz i krompir. :p

@Maxa da li uocavas razliku kada igras u 120 fps? Kada sam trazio komparaciju na youtube-u uvek prikazuju razlike u slow motionu, te sam naisao na jedan duhovit komentar koji kaze:"I always play in slow motion" [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

najlakše se primeti kada malo duže igraš u 120, tipa sat vremena, pa se vratiš na 60. užasno je kad se navikneš jer ti onda ni 60 nije potpuno dobro :D
ali meni mnogo bitnija stavka je VRR, iskreno.

@DieH@rd Ne prica Wahad nego cuti i ceka da se i ja zajebem.
Pa nema sta da prica, koristio je VPN isto kao i ti. Jedan account manje.

Bitno mi je za cenu, da vidim koliko sta kosta, kao na pijaci kad odes pa nadjes jeftinije paradajz i krompir. :p
A meni je bitno da igram igru koja me interesuje, a ne bilo sta sto je povoljno. Ako sam zainteresovan i najavim se unapred, odigram igru i pre premijere. Taman mi to razbija monotoniju pored igara koje moram da odigram a koje me ne interesuju. :D 1st world problem.

Pa nema sta da prica, koristio je VPN isto kao i ti. Jedan account manje.

A meni je bitno da igram igru koja me interesuje, a ne bilo sta sto je povoljno. Ako sam zainteresovan i najavim se unapred, odigram igru i pre premijere. Taman mi to razbija monotoniju pored igara koje moram da odigram a koje me ne interesuju. :D 1st world problem.
A koliko sam mogao da primetim ti igras uglavnom 1st party Sony igre. Te igre su vrhunkse i tu nema dileme. Ali za multiplatform Series S zakon!

Back
Top Bottom