• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Multiplatform = dostupno svuda, a misticni digital PS5 za 100e vise razbija series S sto se multiplat performansi tice.

Igram sve sto mi svidi, bilo da je ekskluziva ili multiplat, i dosta toga na PC-u pa mi je xbox nebitan.

A gde to ima misticni digital PS5 za 100e vise od Series S da se pazari?

Multiplatform = dostupno svuda, a misticni digital PS5 za 100e vise razbija series S sto se multiplat performansi tice.

Igram sve sto mi svidi, bilo da je ekskluziva ili multiplat, i dosta toga na PC-u pa mi je xbox nebitan.

Dobro de, nemoj da se ljutis. Da, da, samo ces platiti RE Village 10 000 dinara :D

Ali na dobrom starom PC-u moze da se plati i oko 500-1000din da se odigra. (y)

Mada verujem da ce crackovani Village izaci na torrente veoma veoma brzo.

Dobro de, nemoj da se ljutis. Da, da, samo ces platiti RE Village 10 000 dinara :D
Fanscinantno mi je koliko se drzis domacih cena za diskove, kad cela Srbija ima US accountove.

Sada 97 naslova ima FPS Boost podrsku

Skidam Unity i Mad Max odma [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

A link sam zaboravio

Pitaj Wahada kako je on prosao kada je redovno kupovao igre sa tudje online radnje i vijao sto jeftinije igre, i to bas na xbox-u. ☠️

A ko koliko placa, sto ti je to bitno?

O cemu je rec? Ono kao region change i te fore? Ili kodovi?

Sta treba izbegavati? Ja na Xbox i PS5 samo US store. Doduse, sad sam uzeo jeftino dve godine PS+ sa CDKeys, za US region - valjda je to safe. Inace uvek uzimam iz PSN store, preko Wallet-a.

Novi Microsoft Store je mnogo opušteniji po pitanju toga, možeš samo da promeniš URL link i da uzmeš igre koje su besplatne u drugim regionima.

Na X360 je bila druga priča, morao si da migriraš nalog za tu zemlju pa onda da uzmeš besplatne igre ili kupiš ih, pa onda nazad migracija na stari, e to je ono šta je mene sjebalo a i mnoge druge.

Inače, nisam kupovao ništa, jer je X360 bio veoma region specific što se tiče downloadable igara, već sam uzimao "besplatne" igre.

Izasao novi update, quick resume radi brze

Ne samo to, nego sad se i vide koje su igre u Quick Resume. Ovo sam cekao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Top Bottom