Okej nisam odgledao ceo video pre prvog komentara koji sam izbrisao. Nekako mi je normalno ako je BC igra da skida config fajlove da bi mogla da se pokrene. Ipak Bluray nije toliko veliki da imaš dve verzije igre.
Ovo u drugoj polovini videa, je l lik retardiran? Pa piše mu error da mu to nije Home konzola i da to treba da promeni da bi mogao da igra offline. I lik definitivno ne zna kako konzola fukcioniše, jer ti treba da downloaduješ igru dok ti je konzola setovana kao Home da bi mogao da je igraš kasnije u offline režimu. nakon toga možeš biti offline i da igraš apsolutno svaku igru.
Ako je skidaš sa drugog naloga, ti praktično nemaš licencu za tu igru, zbog toga svaka igra koju je probao a skinuo ranije se nije pokrenula. Mnogo jednostavno i logično, jer licenca nije čekirana, vezana za konzolu jer igra nije startovana od kada je bila u Home režimu.
Ovo svako sa Xboxom može da proba da vidi i ovo je radilo identično kao sada na Xbox One konzolama.
Skidaš sa drugog naloga, radi ti samo dok si online. Setuješ taj nalog kao Home, moraš da startuješ igru da bi ti se vezala za konzolu i onda je igraš offline, i tako svaku igru jer jebiga mora da se veže/čekira licenca.
A ovo za gašenje Xbox servera jeste validno, ALI Microsoft ima svoje servere koje sumnjam da će ugasiti. Mislim, oni nisu lično ugasili servere ni za jednu njihovu igru do sada. Okej, gase za Halo X360 igre sada na leto, ali samo zato što je tu Master Chief Collection. Jbg u tom slučaju MSFT nije Sony. Čak je i dalje online Xbox Marketplace za Original Xbox igre i Xbox 360 naslove.