• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Plus ako igraju split-screen coop mogu se nalaziti na različitim mjestima u igri, ne bi išlo da sve ide preko tv zvučnika.

Nista tu nije slucajno, PR gura u prvi plan sve sto hoce da prodaju.

Jos malo pa ce pola godine od premijere novih konzola. Zna li se kada ce izaci prva nextgen eksluziva od nekog Xbox 1st party tima?

Jos malo pa ce pola godine od premijere novih konzola. Zna li se kada ce izaci prva nextgen eksluziva od nekog Xbox 1st party tima?
Jos uvek ne. MS radi odlican posao, ne brinem se uopste.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Imam jednu dilemu. Battlefield 4 za koga je uradjen fps bost na 120 hz, meni u compatibility options bise da moj tv nema podrsku za 120 Hz. Da li to znaci da ja nemam nikakav boost, pa cak i 60fps? 120 ili nista, ne razumem.

Zato sto ta igra radi u 60fps na svim konzolama, tako da nemas boost (60fps -> 120fps) ako ti TV ne podrzava 120.

Zato sto ta igra radi u 60fps na svim konzolama, tako da nemas boost (60fps -> 120fps) ako ti TV ne podrzava 120.

Da li si siguran?? ovde samo moze @DieH@rd da resi rebus. Idemo iz pocetka....danas je izasao fps bosst za pojedine igre na Series X|S konzolama. Neke igre (Bettlefield 4) imaju 120 fps boost. U redu moj TV ne podrzava 120 hz, ja se pitam da li imam 60 fps boost?

Mislim da nije,onaj super lucky tale je radio u 30 na xbox one s i posle na XsS,sada ima boost na 120. Kod mene radi u 120 zato sto moj tv podrzava 120 hz,da li kod tebe radi u 60?

Mislim da nije,onaj super lucky tale je radio u 30 na xbox one s i posle na XsS,sada ima boost na 120. Kod mene radi u 120 zato sto moj tv podrzava 120 hz,da li kod tebe radi u 60?

Mislim da radi ali provericu. Prava igra za test. (y)

Simpaticna platforma,setih se ps2/xbox generacije i gomile tih 3d platformera.Volim taj zanr pa mi je lucky bio dobra zabava na dva dana :)

Kao,Pac man world,Voddoo vince,blinx,i-ninja,tork......

Nazolost, takvih igara gotovo da i nema. Evo Crash 4 je pokidao, a igara tog kvaliteta na konzoli jednostavno nema. Jedino kada nabavim ps5 pa uzmem rachet & clank. Inace NSLT radi u 60 i ima fps boost.

Igra po defaultu radi u 60fps, dakle ti ne vidiš fps boost, dakle nemaš ga :rolleyes:

Back
Top Bottom