ali dokaz - figurica ludensa na polici fila spensera [emoji23]
KojiPro je nezavistan tim, koji ako nije vezan za PS sa nekim ugovorom [a izgleda nisu], moze da trazi funding za sledecu igru od koga god hoce. Vec su probali sa Google-om zbog Cloud ugla, ne bi me cudilo da ih Epic ugrabi posto daju bas dobre uslove.Ovo je naravno glasina, ali bilo bi zanimljivo videti reakcije po netu ako se ispostavi da Kojima pravi igru koja ne izlazi za PS![]()
Die pametno razmisljaKojiPro je nezavistan tim, koji ako nije vezan za PS sa nekim ugovorom [a izgleda nisu], moze da trazi funding za sledecu igru od koga god hoce. Vec su probali sa Google-om zbog Cloud ugla, ne bi me cudilo da ih Epic ugrabi posto daju bas dobre uslove.
KojiPro je nezavistan tim, koji ako nije vezan za PS sa nekim ugovorom [a izgleda nisu], moze da trazi funding za sledecu igru od koga god hoce. Vec su probali sa Google-om zbog Cloud ugla, ne bi me cudilo da ih Epic ugrabi posto daju bas dobre uslove.
Video sam juce Series X kod Grunta, iskren da budem razocarao sam seOcekivao sam kutiju velicine frizidera, a ono neki mali prcoljak
Zezao se malo kroz menije i probao Medium par minuta.
Gamepad je za nijansu kvalitetniji od xbox one, oseti se odmah u rukama, jedino sto sam imao trip je ona tekstura dole, kao da diras smirglu fazon, pa mi je jako neprijatno bilo![]()
Nema ta igra pravi RTX, a performance mod nije ni blizu 60fps na toj slabašnoj konzoli.
Tyler McVicor pravi Valve News Network, koliko znam nije izlazio javno sa neistinama.![]()
Rumor: Valve is Trying to Get Xbox Game Pass on Steam
A surprising new rumor claims that Valve is trying to bring Microsoft's Xbox Game Pass to Steam, rather than the other way around.gamerant.com
Yup ovo ce biti super svakako ako se ostvari do kraja, EA play je stigao na Steam nedavno bas bice bomba ako i GP ubace.Tyler McVicor pravi Valve News Network, koliko znam nije izlazio javno sa neistinama.