• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Još malo pa veći dio MGS franšize legalno postaje Xbox ekskluziva. Sony najveći traitor i backstabber ikada. 😆

ali dokaz - figurica ludensa na polici fila spensera 😂

Video sam juce Series X kod Grunta, iskren da budem razocarao sam se :D Ocekivao sam kutiju velicine frizidera, a ono neki mali prcoljak :D
Zezao se malo kroz menije i probao Medium par minuta.
Gamepad je za nijansu kvalitetniji od xbox one, oseti se odmah u rukama, jedino sto sam imao trip je ona tekstura dole, kao da diras smirglu fazon, pa mi je jako neprijatno bilo :D

ali dokaz - figurica ludensa na polici fila spensera [emoji23]

Zato sto za sve sto se desilo do sada, imao je neko takvo sranje u pozadini da mu stoji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovo je naravno glasina, ali bilo bi zanimljivo videti reakcije po netu ako se ispostavi da Kojima pravi igru koja ne izlazi za PS :)
KojiPro je nezavistan tim, koji ako nije vezan za PS sa nekim ugovorom [a izgleda nisu], moze da trazi funding za sledecu igru od koga god hoce. Vec su probali sa Google-om zbog Cloud ugla, ne bi me cudilo da ih Epic ugrabi posto daju bas dobre uslove.

KojiPro je nezavistan tim, koji ako nije vezan za PS sa nekim ugovorom [a izgleda nisu], moze da trazi funding za sledecu igru od koga god hoce. Vec su probali sa Google-om zbog Cloud ugla, ne bi me cudilo da ih Epic ugrabi posto daju bas dobre uslove.
Die pametno razmislja :D

Niko nije napisao da je vezan za PS ugovorom ali sve njegove igre su izlazile za PS, da ne kažem da se proslavio na PS platformi, zato i ima najviše fanova na PS platformi i videti Kojima-inu igru koja ne izlazi na PS platformu bi bilo prvi put i big deal, recimo Sony fanovi već besne po Reseteri zbog ove glasine..

Last edited:
Video sam juce Series X kod Grunta, iskren da budem razocarao sam se :D Ocekivao sam kutiju velicine frizidera, a ono neki mali prcoljak :D
Zezao se malo kroz menije i probao Medium par minuta.
Gamepad je za nijansu kvalitetniji od xbox one, oseti se odmah u rukama, jedino sto sam imao trip je ona tekstura dole, kao da diras smirglu fazon, pa mi je jako neprijatno bilo :D

Meni je Series kontroler osetno bolji od One kontrolera. Ta tekstura mi je odlicna, a d-pad mi je najbolji od svih kontrolera koje imam - a imam i DualSense i DualShock 4 i Switch Pro kontroler i Xbox One kontroler.

Sto se tice same konzole, jeste, dosta je mali i izgleda skoro patuljasto pored PS5. Ali radi brzo i tiho. I svidja mi fazon sa zelenim akcentima na ventilaciji. Rekao bih da je hardver odlican. Jedino malo razocarenje mi je bio 1080p UI koji u poredjenju sa ostrim i fensi PS5 interfejsom bas izgleda lose. Barem fino radi i ima dosta opcija za podesavanje.

Odlican je Series kontoler i ja ga volim,lepo lezi u ruci i nema zamora ni posle par sati igranja.Recimo od DS4 kontrolera pocnu da me bole zglobovi kada ga drzim duze.Jedino sto bih zamerio series joypadu je zvuk koji se prilicno cuje pri pritisku buttona.

Odigrao malo Crysis Remastered. Zapravo igrao se malo podesavanja jer me igra ne interesuje. Palio famozni RTX...ma nidje veze, cuda muda, nikakva razlika, samo sto mi sa RTX/on padne fps sa 60 na 30 fps. Performance mode rulz.

Nema ta igra pravi RTX, a performance mod nije ni blizu 60fps na toj slabašnoj konzoli.

fjBrtIL.jpg

Instant dislajk jer je FFXII i Stealth Inc. stavio pod 'avoid'.

Tyler McVicor pravi Valve News Network, koliko znam nije izlazio javno sa neistinama.
Yup ovo ce biti super svakako ako se ostvari do kraja, EA play je stigao na Steam nedavno bas bice bomba ako i GP ubace.

Back
Top Bottom