• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Sta mislite o ovim sluskama za Xbox? i sta znaci ovo povezivanje sa adapterom, jel to bez kabla?

Danas sam bio na ps5 ali sada vidim da trenutno radi bez problema.
Sta mislis?
6f26d5e1b52b474684af9c91bdc8d766.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Isto pise i kod mene trenutno iako mi sve radi,GP,Gold,store,kupljene igre.Izgleda da je problem do MSa,resice to brzo.

Isto pise i kod mene trenutno iako mi sve radi,GP,Gold,store,kupljene igre.Izgleda da je problem do MSa,resice to brzo.
Proradilo je. Stigla poruka"Vewing games and backup running now". Vauu, novi momenti za mene. Xbox me informise da je resen problem 😄

Audio
  • Users will now have a new option to enable audio passthrough with your favorite media apps by going to Settings>Audio>Advanced>Allow Passthrough on the console.
Quick Resume
  • A much requested user-feature is being included in today’s update! Users will now have access to a new group that will show all current Quick Resume save states. Additionally, the Guide will now indicate if your actively running game supports Quick Resume.

Lepo.

Imate nove popuste na Xboxu. Voodoo Vince Remastered je $5

Svi Resident Evili su na popustu @Chodex

In another news, ubacuju Quick Resume Tab kada se klikne na guide button.

Imam sve RE igre. Sledece uzimam RE Village kojeg iz nekog razloga ne mogu da preorderujem :unsure:
Nema veze, sacekacu release..

"Just to clarify, in the video at 2:44 I say it's only 720p but that's just for Android and iPhones. You actually get 1080p if you run this through the web browser or an iPad."

Evo 2 dana pokusavam da skapiram fazone Forza Horizon 4. Moram priznati da mi je prilicno konfuzna igra. Milion nekih eventova, .pogubim se u home meniju jer zaista ima milion nekih opcija. Nema nekog utvrdjenog redosleda i nisam pristalica ovakvog pristupa. Ceo moj gameplay se bazira na world map, odnosno street race i road race. Kako treba igrati ovu igru?

Evo 2 dana pokusavam da skapiram fazone Forza Horizon 4. Moram priznati da mi je prilicno konfuzna igra. Milion nekih eventova, .pogubim se u home meniju jer zaista ima milion nekih opcija. Nema nekog utvrdjenog redosleda i nisam pristalica ovakvog pristupa. Ceo moj gameplay se bazira na world map, odnosno street race i road race. Kako treba igrati ovu igru?

Odi dedi haha
Igram ja dosta u poslednjih mesec dana, cimni kad si u igri pa mozemo vozikati.

Back
Top Bottom