• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Switch PC Vampire Survivors

Kakav je ovo krek kokejn.

Veću navlakušu za ispuštanje endorfina nisam skoro sreo, čak iako izgubite i postajte "bolji" igra samo nagrađuje. Uglavnom otvorio sam prva dva lika, ali ne kontam za sada šta je fora da se završi nivo, da se dođe nekako do boss na svakom nivou i tako se posle otvori novi svet?

Jesam li ja jedini na kraju ostao imun na ovo? 😄 Probao sam na PC-ju, obrisao posle 3 partije, probao na telefonu, tu je izdržala još par sati... Ne znam, meni je ovo jedva igra.

Jesam li ja jedini na kraju ostao imun na ovo? 😄 Probao sam na PC-ju, obrisao posle 3 partije, probao na telefonu, tu je izdržala još par sati... Ne znam, meni je ovo jedva igra.
nisi, ni mene nije mnogo držalo, prešao sam pola stage-ova i nikad više upalio, ali kapiram zašto je toliko prijemčiva ljudima. sedneš malo i DMG brojke samo pršte

Ovo je interaktivno taman toliko da nije cookie clicker, ali ne još zaraznije.

@VoivodBG postoje razni kriterijumi za otključavanje svačega. Izdržati određen broj minuta na levelu, postići određen level određenim likom i sl. Piše to čak nege na nekom challenges ekranu, koji možda takođe mora da se otključa, nisam siguran. Sve u svemu, samo igraj. Ne zaboravi da koristiš Unlocks na glavnom ekranu.

Voivod, samo igraj. Nema tu mnogo mudrosti. Sve se vremenom otkljucava, igra te manje-vise sama vodi kroz sve najbitnije, pa i vise od toga. Za sada samo igraj, posle dolazi dublje istrazivanje.

Uspeo sam sinoć da otvorim drugi nivo. A i malo sam probrstio temu, vidim da je bitno slediti one zelene strelice jer one vode do cilja.

Misliš power ups, gde plaćam zlatom one nadogradnje za određene statove? I kada to uradim jel se to primenjuje na sve otvorene likove?

Uspeo sam jedan run da izdržim u drugom nivou do 40 nivoa sa čarobnicom, u suštini sve zavisi šta ti igra podeli od moći, onaj sa bičem batica mnogo fula i bio je dobar za prvi nivo, ali ako mu dođu poweri tipa onaj golub koji je po meni promašaj totalni i neki bezvezni ostali upgrejdi lako ga savladaju mase kada krenu.

Misliš power ups, gde plaćam zlatom one nadogradnje za određene statove? I kada to uradim jel se to primenjuje na sve otvorene likove?
to nema mnogo smisla da radish dok ne predjesh igru. shtedi zlato - trebatje ti. Ne primenjuje se na sve likove, vetj na onog koji kupi.

to nema mnogo smisla da radish dok ne predjesh igru. shtedi zlato - trebatje ti. Ne primenjuje se na sve likove, vetj na onog koji kupi.
Nasuprot, otključava se trajno za sve likove, plus je refundable ako hoćeš respec, tako da nema nikakvog smisla hoardovati zlato. Mislim da ne pričamo o istim stvarima @Yuka Sakazaki

Ta sitna unapređenja statova jako puno znače early game.

Aaaaa, sada mi je jasno. Ja sam mislio na neshto drugo. Da, uzimaj Voivode to, ali uvek imaj u shteku par stotina ili koju hiljadu kako bi mogao otkljuchati novog lika.

Aaaaa, sada mi je jasno. Ja sam mislio na neshto drugo. Da, uzimaj Voivode to, ali uvek imaj u shteku par stotina ili koju hiljadu kako bi mogao otkljuchati novog lika.
Možeš beskonačno puta refundovati svo zlato utrošeno u te upgrade tako da ne mora ni da štedi. Ali da, zgodno je imati.

Super, znači nisam bacio novce niz reku. Uspeo sam u drugom nivou da uzmem artefact koji mi daje mogućnost da vidim na kojem nivou nadogradnje su oružja. I još par likova sam otvorio, a bogami i treći nivo.

Naravno, karakter je probati heroin a ne navući se. Ne ne probati ga uopšte.

Inače ja nisam ušao u igru otkad sam prešao 100% osnovnu igru. Iako sam uzeo DLC čim je izašao.

Dlc je relativno malo contenta, jedno popodne laganog igranja

Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk

Pa kada nema roll roll,kod tebe je insta pass

Naravno, karakter je probati heroin a ne navući se. Ne ne probati ga uopšte.

Inače ja nisam ušao u igru otkad sam prešao 100% osnovnu igru. Iako sam uzeo DLC čim je izašao.

Ma kakav heroin. Sve [to je potencijalno tako zanimljivo probam. Iskreno mi je drago da se ljudi pale na igru, ali ja je nisam isntalirao jer me ne hvataju rng upgrade-combo clickfestovi. *zev*

Back
Top Bottom