• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Switch PC Vampire Survivors

Otvorio sam još jedan nivo i nekoliko novih artefakta koji su otvorili nove opcije u meniju.

Sa Kosturkom sam uspeo da naguram 60 nivo i izdržim svih 30 minuta, a onda je uleteo kosač i bila je gotova priča....

Otvorio još heroja, zbudžio one prve iteme skoro sve. U ovoj igri nema Vampira, zar ne? :D
Reče mi jedan drugar da ima novi engine koji ubrzava igru, da li je to neko probao-aktivirao?

desni klik
properties
BETAS
u code upises
newenginepls
check code click
i onda enable-ujes to

Prvi put chujem za to, mogao bih probati, jer igra radi u manje od 1FPS u odredjenim komboima :D

Da, prelaze na unity, mozda i probam realno

Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk

Ovako, posle skoro 30 sati. I dalje sve nisam prešao niti otvorio, ali moram priznati da inicijalni receptori zbog konstantnog sakupljanja stvari i otvaranja achievmenta lagano jenjavaju. No, to ne znači da je igra loš, zapravo, sa ova dva DLC se vidi veliki napredak u dizajnu mapa i volji da ima kao neki fol narativ.

Iako sam se isprva držao proverenih heroja koji prednjače u određenim moćima, jako brzo kada se otvore svi skillovi tokom igre, lako se ukači kakve sve sulude kombinacije mogu da se naprave, i za to definitivno imati kakvo znanje, a kada pogodite prave kombinacije jačanja trajanja magija i određene će od vas učiniti neuništivu mašinu za ubijanje.

Nadam se da ću uskoro uspeti da je privedem kraju, jasno mi je što je igra privlačna većini ljudi, lagana je i ponovo teška u neku ruku dok se ne naviknete na sve i dobijete veći uvid (kako budžiti oružija, dobijete Randomazzo koji vam pomaže sa tarot kartama) i kada osećate uspeh zbog svake male pobede koju napravite sa svakim prelaskom.

Iznenadilo me i to što ipak postoje bossovi u igri, to su uglavnom jedinstveni neprijatelji koji se pojavljuju pred kraj isteka vremena, i mogu vam reći da je bilo zanimljivih kreatura koje nisu samo direktno preuzete iz raznih Castlevania naslova.

Razmišljam šta bi u budućnosti mogli da urade da produže životni vek igre, svakako novi heroji će biti zanimljivi, ali ne traje to doveka, jako brzo ih otvarate i nadograđujete i šaltate se na sledećeg u nizu. Još komboa sa starim oružjem sa nekim novim, ili da ubace još tih sitnih zadataka kojima otvarate achievmente.

Primetio sam da je dosta ljudi spominjalo da najnoviji DLC da bi se otvorila dalje mapa, treba otvoriti određene heroje, ne znam koliko će to još trajati, ako sam ovog jednog jedva uspeo da izvučem iz kovčega jer se vidi da je tim išao da gruva ne sa naletima neprijatelja, nego tipično silovanje, da se ništa ni ne nazire na ekranima osim silnih efekata.

U početku sam igrao sa muzikom iz igre, u redu je, ali prebrzo postaje repetativna, mnogo je bolje kada isključite inicijalnu muziku i pustite da ide nešto u pozadini, tipa neki techno ili metal sa dobrim gruvom, onda tek dobijete još veću želju da očistite svaki nivo pred sobom.

Napravio sam dužu pauzu i tačno se oseća zamor, uspeo sam da otvorim još par achievments, ali mislim da je najbitniji ovaj što omogućava da vidite tajne na nivoima. Nisam još na DLCevima pootvarao sve likove, ali sam sve upgrade nadogradio, tako da sada samo taložim pare ko Šmaug.

You might have seen that we announced the new patch v1.5 in the PC Gaming Show yesterday (SURPRISE!) and it's out now (not a surprise but hope you will enjoy it)!

Expect overwhelming chaos in the beginning – even more than usual! The new patch comes with the new Astral Stair level, featuring flying paintings, the new GoldFinger pick-up (destroy a lot of enemies fast and win prizes!), a gameshow-like spinning wheel that triggers random events, half-a new character, a new game mode, relics, achievements and more.

Here is a short overview of the patch content and below you can find the ‘Full Spoiler’ section if you want to see everything that is in v1.5.

v1.5 Contains:
- 6 new achievements (2 from the DLCs)
- 1 new challenge stage
- 3 new relics to get a new game mode, a new character transformation, and a map
- 1 new pickup that triggers a short special event

Jel' se i dalje raspada na Deck-u? Jesu prešli na novi engine nisam upratio?

Ova igra se nije "zalepila" za mene.

Posle ukupno 5 odigranih partija sam u fazonu "Draga igro... vidim te, razumem te, do jaja si, igrali smo se... bilo je lepo dok je trajalo... možda se budemo videli ponovo... ko zna"

Nije baš bilo ono što se često može pročitati ovde tipa "GG, sada si kupio h3r01n, gotovo je... roletne na gusto, i ostavite me na miru dok mi se koža ne pretvori u napuderisani porcelan"

Back
Top Bottom