- Reaction score
- 4,537
“Klikne posle 20h samo igraj brate veruj mi brate”
Ni pivo niko ne gotivi na prvu loptu, kao ni smrdljive sireve.Što bi neko jeo deset lubenica ako ne voli lubenice![]()
Ja prešao na Decku base game odavno. Jeste, pada FPS al koga briga. Nisam probao posle update-a. Javiću utiske sledeće nedelje kad se vratim kući, ako me neko ne pretekne.Sta kazes Ljubo? Moze na deku sad?
Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk
Ja kupio na Switchu da probam. Jedna od igara koje mi nikad nije mrsko kretati od nule. Al, kao što rekoh, Totk je monopolizovao sav game time. Ono malo vremena što nisam igrao Zeldu je otišlo na Q2. Odličan port.Prebacio sam u multiplatform gaming i dodao tagove.
Kada se vrnem kutji moratju i ja da zabodem par sati, davno sam igrao, a mami me sve novo shto je ubacheno u igru.
I dobro si prošao ako staneš posle 2Neverovatno dobra igra. Taman onaj tip kao daj malko nesto upalim odigram na brzaka al ako krene dobro onda utrosis 2 sata lol.
Ja volim da pocinjem igru ispocetka. Na svakoj novoj platformi mi najveci uzitak bude sam pocetak progresije, prvih dvadesetak partija. 100% imam samo na Xboxu, i mislim da cu samo tu vijati completion.Gotov i drugi DLC, achievementi vraćeni na 100%.
Ako moram da biram bolji mi je od prvog, zabavniji su mi likovi i koncepti za oružja.
Malo sam se i zasitio igrom u smislu što odavno mogu da igram skroz braindead zbog svih stvari koje otključaš pa mi zbog toga nije toliko zabavno.
Svakako bih se vratio u igru čim dođe novi sadržaj a ako ga ne bude neće mi nešto biti krivo, dovoljno je ovo sve što je do sada izbačeno.