Ukljuchitju stream jednom kad odradim neki od bildova kojima volim da ubijam FPS.meni leti igra u svakom trenutku![]()
Jedva čekam da klinci zaspu večeras.
Kad nisi još probao pravi build, onda radi i na 0.5 FPS.meni leti igra u svakom trenutku![]()
Upravo to.Kad nisi još probao pravi build, onda radi i na 0.5 FPS.
Znaš da možeš permanentno da upgradeuješ statistike za zlato?Uh,ovo je bas zaraza.
Probao malo na game passu i evo vec nedelju dana igram po ceo dan
Danas sam uzeo i na Steamu da se nadje za svaki slucaj.
Mada iskreno ne izdrzim duze od 15ak minuta po partiji pre nego sto poginem.
Možeš uz malo truda eksport-ovati iz Xbox-a na Steam da ti budu achievementi sinhronizovani.Danas sam uzeo i na Steamu da se nadje za svaki slucaj.
ja nisam probao pravi build? chica pls...Upravo to.
Sigma sa Wicked Season, Boogaloo of Illusions, Disco of Gold i Sarabande of Healing.
Od itema Torrona’s Box i Skull O’Maniac. Zajedno sa Wicked Season se postaraju da pred kraj bude tona neprijatelja na ekranu.
Gotovo uvek si u gold fever, a Sarabande of Healing pravi haos uz Fuwala i Soul Eater i slichne iteme koji vratjaju health.
Mozhe se koristiti i Blood Astronomia arcana (ako se ide na Soul Eater, Clock Lancet i Laurel - a na poslednja dva se uvek ide ako ubijash smrt).
Ono sa Gold Fever sam samo par puta koristio radi farmovanja golda i to je chist pakao, ali uspevam i sa drugim buildovima (Blood Astronomia, Sarabande of Healing i Out of Bounds arkane sa synergy weapons) da napravim haos na ekranu.