• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Switch PC Vampire Survivors

Ja sam živeo ispod kamena. Čuo sam u pozadini za ovo ali ni pogledao nisam. Sinoć uzmem na popustu pošto mi je podsvest naredila. Probam malo na Decku. Wow, odjednom 2am. Jedva čekam da klinci zaspu večeras.

Jedva čekam da klinci zaspu večeras.
chappelles-show-dave-chappelle.gif

Uh izasla i na gamepass? Hm, igrati danas Callisto Protocol ili skinuti paucinu sa xboxa...

Bogme, pre nego što su je optimizovali pre nekih 5 meseci, meni je u poslednjih 6-7 minuta partije radilo na neka 3-4 FPS. Sad guram 20 do pojave Smrte.

Kad nisi još probao pravi build, onda radi i na 0.5 FPS.
Upravo to.
Sigma sa Wicked Season, Boogaloo of Illusions, Disco of Gold i Sarabande of Healing.
Od itema Torrona’s Box i Skull O’Maniac. Zajedno sa Wicked Season se postaraju da pred kraj bude tona neprijatelja na ekranu.
Gotovo uvek si u gold fever, a Sarabande of Healing pravi haos uz Fuwala i Soul Eater i slichne iteme koji vratjaju health.
Mozhe se koristiti i Blood Astronomia arcana (ako se ide na Soul Eater, Clock Lancet i Laurel - a na poslednja dva se uvek ide ako ubijash smrt).

Ono sa Gold Fever sam samo par puta koristio radi farmovanja golda i to je chist pakao, ali uspevam i sa drugim buildovima (Blood Astronomia, Sarabande of Healing i Out of Bounds arkane sa synergy weapons) da napravim haos na ekranu.

Uh,ovo je bas zaraza.
Probao malo na game passu i evo vec nedelju dana igram po ceo dan 😀
Danas sam uzeo i na Steamu da se nadje za svaki slucaj.
Mada iskreno ne izdrzim duze od 15ak minuta po partiji pre nego sto poginem.

Uh,ovo je bas zaraza.
Probao malo na game passu i evo vec nedelju dana igram po ceo dan 😀
Danas sam uzeo i na Steamu da se nadje za svaki slucaj.
Mada iskreno ne izdrzim duze od 15ak minuta po partiji pre nego sto poginem.
Znaš da možeš permanentno da upgradeuješ statistike za zlato?

Evo malo napredujem danas,stvarno cudo koliko jednostavan koncept moze da bude dobar.

Upravo to.
Sigma sa Wicked Season, Boogaloo of Illusions, Disco of Gold i Sarabande of Healing.
Od itema Torrona’s Box i Skull O’Maniac. Zajedno sa Wicked Season se postaraju da pred kraj bude tona neprijatelja na ekranu.
Gotovo uvek si u gold fever, a Sarabande of Healing pravi haos uz Fuwala i Soul Eater i slichne iteme koji vratjaju health.
Mozhe se koristiti i Blood Astronomia arcana (ako se ide na Soul Eater, Clock Lancet i Laurel - a na poslednja dva se uvek ide ako ubijash smrt).

Ono sa Gold Fever sam samo par puta koristio radi farmovanja golda i to je chist pakao, ali uspevam i sa drugim buildovima (Blood Astronomia, Sarabande of Healing i Out of Bounds arkane sa synergy weapons) da napravim haos na ekranu.
ja nisam probao pravi build? chica pls...

Nemoguce je naci odgovor na ovo na netu a da si ne spojlujem nesto, a deluje mi kao razumno pitanje: da li nivoi imaju ivice ili su beskonacni? Par puta sam pokusao piciti u jednu stranu nakon sto sam se dovoljno levelovao, i nikada nisam nista pametno time postigao. Deluje mi da cak i ako ima potrebno je krenuti bas rano, i imati jak build koji se leveluje usput. BTW Nisam daleko odmakao, imam mozda dvadesetak likova, otkljucao arkane, najdalji non-challenge level koji imam je Cappella Magna.

Prešao sve na Xboxu - sve evolucije, cela kolekcija, sve Arkane, ubio reapera. Mislim da su mi ostala 2 ili 3 secreta, uključujući uppercut the reaper koji ne može da se dobije na Xboxu bez USB tastature. Sonic level je bio brutalan.

Na Steam Decku imam i DLC, tamo još nisam prešao sve, ali grickam polako. Jako prijatna igra.

@Omega skontao sam, možeš da glitchuješ iz levela. Nije do brzine nego do količine efekata na ekranu. Kada igraš endless mode sa limit break, praktično je garantovano da možeš proći kroz zidove čim aktiviraš Gold Rush

Vampire Survivors: Tides of the Foscari will contain:
  • 8 allegedly never seen before characters.
  • 13 new weapons between base versions and evolutions. Including the sword, the arrow, and the magic 🤯
  • 1 large stage: a forest called Lake.
  • 7 brand new music tracks.
  • 21 achievements.
Price?
Vampire Survivors: Tides of the Foscari will cost $1.99 / €1.99 / £1.59

When?
April 13th on Steam and, if everything goes well, all other platforms.

Back
Top Bottom