• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Switch PC Vampire Survivors

Pa otključao sam nekoliko reroll-ova ali ih nemam u runu sem ako ih kupim...

Ma ja sam debil, nisam bio kupio u shopu, mada sam bio ubeđen da jesam :)

Inače me ubi ovaj secret - "Uppercut a non-red reaper"

Nikako da mi se jebeno spawnuje da bih ga uopšte ubio na traženi način. :)

Inače me ubi ovaj secret - "Uppercut a non-red reaper"

Nikako da mi se jebeno spawnuje da bih ga uopšte ubio na traženi način. :)
Konačno sam jebeno uspeo, izgleda ne može više sa Pentagramom da se ubije da bi se pojavio Toastie nego mora baš sa mine cartom na Dairy plant...

Bio sam na ivici da ukucam cheat code. Inače ne znam je l' cheat samo otključa lika ili se računa kao da je ispunjen secret?

prebacio se sa PC na Android, i prvi utisak je da je igra mnogo darezljivija sa dropovima na telefonu nego na kompu. kretanje je bolje uradjeno preko toucha jer ima znatno vise smerova u kojima mogu da se krecem i ispaljujem projektile u odnosu na standardnih 8 preko gamepada/tastature. ne znam kako nisu to malo finije odradili i na PCju. nisam daleko odmakao, pa imam par pitanja:

da li igra zahteva da dodjem do nekog odredjenog levela sa svim likovima kako bi mi se novi otkljucavali, ili to sve zavisi od toga sta mi se desi tokom run-a pa se onda otvaraju novi? posto mi je vise njih neigrivo nego sto je igrivo, nikako ne mogu da se posle Gennara ili Imelde da imam dobar streak sa ne znam... Dommariom ili Clerici. o Giovanni vestici da ne pricam, ne kapiram je uopste

isto pitanje kao gore, da li se svaki novi "biom" otkljucava isto, ili i oni imaju posebne achievemente koji ih otkljucavaju?

da li igra zahteva da dodjem do nekog odredjenog levela sa svim likovima kako bi mi se novi otkljucavali, ili to sve zavisi od toga sta mi se desi tokom run-a pa se onda otvaraju novi?
Otkljuchavaju se na razne nachine. Neke nadjesh u nivoima, neke kada ubijesh odredjen broj nekih neprijatelja, a drugi kada odradish neke stvari s oruzhjem.

isto pitanje kao gore, da li se svaki novi "biom" otkljucava isto, ili i oni imaju posebne achievemente koji ih otkljucavaju?

Morash ubiti bossove na 25. minutu... uglavnom je to :D

Ja sam probao na telefonu i mnogo mi je teže da se snađem, uglavnom zbog touch kretanja. Npr. ono kada 11. minutu krene najezda kostura, na PC-ju sam skoro uvek uspevao da se snađem, ovde nema šanse da izmanevrišem.

Otkljuchavaju se na razne nachine. Neke nadjesh u nivoima, neke kada ubijesh odredjen broj nekih neprijatelja, a drugi kada odradish neke stvari s oruzhjem.

Morash ubiti bossove na 25. minutu... uglavnom je to :D
Mislim da nekada treba i da se preživi celih 30 minuta.

Sve u svemu prati strelice po mapama jer oni vode do itema koji su bitni za progres u igri, ja sam bio dovoljno glup da to ne skapiram dok nisam pitao.

1672778590256.png

Reshen i DLC.
Novi heroji su odlichni, ima i jedan za @Maxa
Novo oruzhje je zabavno, a nov nivo je... pa drugachiji od ostalih. U pochetku mi je bio smor, ali kasnije sam ga nauchio i veoma je fina promena u odnosu na prethodne nivoe.
Sada samo chekam da optimizuju igru :D

Back
Top Bottom