• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Switch PC Vampire Survivors

Odrađeni novi achievementi, ne znam da li mi je trebalo 20 min. ukupno.
Svaki novi update mi je sve više random. :)

Adventure mode mi je ok ideja.
Kapiram da je poenta da se vrati u igru neki izazov i taj gušt kada se polako budžiš i napreduješ kroz kupovinu upgrade-a koji je generalno potpuno nestao iz igre ali me sa druge strane opet ne vuče i ima more of the same vibe.

Nisam probao adventure mode, a ni onaj novi DLC od 18. Decembra. Skoro sam igrao i prebudzhio jednog lika, pa kada ukljuchim jaja na njemu, igra za 10 sekundi postaje neigriva.

Yiah. Sigma sa skupljanjem novca mi spushta FPS, ali je mogutje pretji nivo. Sada mi taj nabudzheni heroj crashuje igru T_T

Nisam ni video da ima i DLC pored novog update-a, uzeo i ja.

Mada nisam neki fan crossover fora.

Novi update je popravio problem sa uzhas FPS i crashovanjem igre kada igram Sammy-ja (preko 20k jaja ima).

1717599212030.png

Nove achievemente sam uzeo brzo, ali trebalo mi je nekoliko sati da otkljucham nove likove, oruzhja, tajne, kao i da poubijam sve u bestiary. Sada imam ponovo sve achievements, a i sve u igri je na 100% (osim Adventure mode :3).
Adventure mode sam odigrao prvi jer gotivim lukac chikicu. Mozhda overim ostale avanture kada bude novog sadrzhaja u igri.

After the cryptic nonsense from yesterday, it's time for some proper patch notes!
It's been a while since we added a new major feature, so we tried not to spoil the contents of this patch immediately. Hope it worked to keep the contents a bit of a surprise

New Content:
- 9 new EXTRA achievements
- 1 new challenge stage
- 1 new relic
- 2 new special character skins
- 5 new Arcanas
- 🦇🦇🦇

Just like the original 22 Arcanas, the new ones introduced in this patch are to be considered experimental and subject to change. Please post your feedback and comments on the effects of the new 5 cards so that we can keep improving them over time and also influence the design of the future ones.

After the cryptic nonsense from yesterday, it's time for some proper patch notes!
It's been a while since we added a new major feature, so we tried not to spoil the contents of this patch immediately. Hope it worked to keep the contents a bit of a surprise

New Content:
- 9 new EXTRA achievements
- 1 new challenge stage
- 1 new relic
- 2 new special character skins
- 5 new Arcanas
- 🦇🦇🦇

Just like the original 22 Arcanas, the new ones introduced in this patch are to be considered experimental and subject to change. Please post your feedback and comments on the effects of the new 5 cards so that we can keep improving them over time and also influence the design of the future ones.
Nisu normalni, ne znam koliko puta sam pomislio "ok, sada imam sve achievemente", a par meseci nakon toga izleti novi patch zbog kojeg moram da igram igru. Sprdnju u stranu, vreme je da pauziram Elden Ring malo.

Vampire Survivor, bio sam ubedjen da imamo temu, but there u have it...
Igrao sam je ranije, ali pirata, posto sam sad naleteo na original, reko da opichim, teska zaraza, ceo dan sam je igrao, i presao odjednom sve staze, otkljucao sve powerup-ove, i probao one modove hyper i hurry.
Ovo je nivo zaraze poput HoM&M, Diablo i Hades, ali nije taj kvalitet igre.
Kad predjes sve sto nudi za jedan dan, nema potrebe dalje da se igra, ja sam vec znao sta i kako jer sam je igrao i ranije, najvise sam picio sa Prisilom, i sa onim projektilima, koji i zadaju najvecu stetu, u kombinaciji sa lukacom i knjigama koje se vrte... sasvim dovoljno da ne moze niko ni da ti pridje, igra je i prelaka, but I dont mind, its pure fun.
To je to, overeno, idemo dalje.

ahh da, igrao sam i na monitoru i na tv-u, i sa tastaturom i sa dzojpedom...
nekako je na tv-u sa dzojpedom najlagodnije...
moze cak i sa misem, ali ima neki ruzni a la mobile UI kursor...
Oce da izazove epilepsiju, te ne bi savetovao preterivanje, ne ko ja po ceo dan.
Kad na monitoru sve prsti u 144hz, lakse za oci je na tv-u u 60Hz.

Ocena? One Day Wonder.

Last edited:
Back
Top Bottom