• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Switch PC Vampire Survivors

Pa i regularna cena je bila dugo samo 2.5e, a svakako zaslužuju i 5e koliko je sad. :)
Igra realno zasluzuje 20e lagano, fantasticnih 50 plus sati zabave zagarantovano.
Ja sam je uzeo za 2.99e na Steamu posle su digli cenu na 4.99e.

Ja sam uspeo da odigram samo 10ak sati dok ne počistim backlog još malo.

Nov patch:

- 2 Extra Achievements
- 1 new Power Up
- 1 new Challenge Stage
- 1 new Secret

Uzeo achije, igrao se na challenge stage i odradio secret. Sutra tju josh malo da przhim, a onda chekanje novog patcha. :D

Koja je fora kod Arcana sistema? U smislu deluje mi da su to klasični modifieri da učine stvari zanimljivijima ali neke Arcana karte kao Awake daju samo pozitivne stvari?
Pa mi u tom smislu nije jasno je l' postoji ikakav razlog da se Arcana ne koristi s obzirom da može da se upali i ugasi.

arcana je buff, ali neke karte su bolje za neke stvari od drugih. dobiješ svaki put tri random arcana karte, pa biraš koja ti najviše pasuje uz build, kao i kad je lvl up.

I koliko sam skapirao mogu ukupno da furam do 3 Arcane sa tim koje naknadno pokupim?

tako je, disablovanje određenih buffova je tu više ako hoćeš sebi da postaviš challenge.

ja npr volim da ograničim da imam samo jedno oružje... mada je pitanje da li se to računa kao debuff kada imaš limit break :D

Pao konačno i Bone Zone, prvi nivo da me je malo namučio.

Mada uvek najebem kada hoću da isforsiram build umesto da igram kako mi se igra. :)

Pao konačno i Bone Zone, prvi nivo da me je malo namučio.
Taj je super za farmovanje zlata, ali da, patnja je u pochetku, pogotovo jer nema piletine. Jesi li ubio onaj upitnik na jugu? :D

To sam lagano, izdržati 30 min je problem bilo. Odnosno nije ni to problem nego ja uvek napravim plan kako da odradim 5+ unlocka u jednom runu pa ne odradim ništa. :D

To sam lagano, izdržati 30 min je problem bilo. Odnosno nije ni to problem nego ja uvek napravim plan kako da odradim 5+ unlocka u jednom runu pa ne odradim ništa. :D
Ja sam igrao tako, ali samo jer sam vetj na piratskoj verziji otkljuchao sve, pa sam imao donekle plan i drzhao sam ga se, ali pomoglo je i iskustvo.
IMHO, samo igraj i glupiraj se, dotje unlocks sami od sebe :P

Je l' reroll uvek moram da kupim kod Merchanta ili uzmem arcanu da bih ga imao tokom run-a?
Nije kao banish i skip da ih imaš samim unlockovanjem?

Back
Top Bottom