Odgledao sam do kraja sezonu, postaje bolje kasnije. I dalje mislim da je slabija sezona od prethodnih, ali bilo je momenata koji su me kvalitetno nasmejali.Ako ti se ne svidjaju cetvrta i peta, tu prekini pa nastavi sa sezonom negde u buducnosti.

Odgledao sam do kraja sezonu, postaje bolje kasnije. I dalje mislim da je slabija sezona od prethodnih, ali bilo je momenata koji su me kvalitetno nasmejali.Ako ti se ne svidjaju cetvrta i peta, tu prekini pa nastavi sa sezonom negde u buducnosti.
Odgledao sam do kraja sezonu, postaje bolje kasnije. I dalje mislim da je slabija sezona od prethodnih, ali bilo je momenata koji su me kvalitetno nasmejali.

Jel imate neku seriju za preporuku? Ssmo da bisu tinejdžersje i neke horpr gluposti... Uplatio sam netflix.
Kakav je recimo spartak?
Volim istoriju pa zato pitam (mada kontam da je kao gladijator, nema veze sa istorijom)
Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Ovo toplo preporučujem, serija je odlična od prve do poslednje epizodeThe Last Kingdom
Vikinge sam pigledao sve(za sada)Imaš Vikinge na NTFLX-u.
Drug mi preporučio i The Last Kingdom. Voli istorijske serije pa sam i to stavio na listu.
Dovoljno ti je za početak, ostalo će algoritam sam odraditi![]()
Džulijet Luis izgleda kao ona crackwhore iz breaking bad-a.Yellowjackets: ostala mi još jedna epizoda i jedva čekam da i to "odmislim" i izbrišem. Ne pomaže ni solidan vajb devedesetih, previše je ovo estrogena za jednog dinarida poput mene. Svaki muškarac je ili teški šonja ili prevarant. A jedini koji je iole muško je (SPOILER) gej. Ženske su, naravno: razumne, sposobne, organizovane, snažne i zajebane. Priča predvidljjiva i ne preterano zanimljiva. Što se mene tiče - srednja žalost.
La Brea: Počeo na preporuku druga i batalio posle prve epizode. Ideja mi je zvučala zanimljivo: otvori se rupa u sred Los Anđelesa a unutra je drugi svet... međutim ovo je sasvim prevaziđena TV serija. Da je izašla pre jedno 15-ak godina verovatno bi se naložio i pogledao sve ali u ovom vremenu i sa ovakvim izborom kvalitetnog materijala sa drugih striming servisa, odustajem. Previše klišea na jednom mestu. Pitaću druga da mi uz kafu prepriča ostatak.