• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

lemi kobra, nema šta. nadam se da će nastaviti tradiciju izdavanja 31.12. odličan bindž za novogodišnju noć.

Pročitah juče da su završili snimanje prte sezone sada u decembru, pa može da bude neko iznenađenje ranije.

Eh, poslednja sezona Always Sunny mi je najslabija do sada. Nisam je odgledao celu, samo prve tri epizode, ali nikako da se nateram da pogledam ostatak. Ovo mi se do sada nije deshavalo sa ASIP. Nadam se da tje kasnije epizode biti bolje.

Pogledao White Lotus i Hacks. Preporuka za obe. Počeo Yellowjackets, da vidimo valja li.

Au kakve poslednje dve epizode Successiona. Kidacina jebena. Ovo ce morati opet da se obrne pre izlaska cetvrte sezone.
Premocna serija.

Eh, poslednja sezona Always Sunny mi je najslabija do sada. Nisam je odgledao celu, samo prve tri epizode, ali nikako da se nateram da pogledam ostatak. Ovo mi se do sada nije deshavalo sa ASIP. Nadam se da tje kasnije epizode biti bolje.

Meni se najmanje svidela druga epizoda. Ne znam ni ja sto, valjda deja vu efekat. Kao da sam negde video, mozda cak i u Filadelfiji. Prvu epizodu sam prihvatio kao takvu, jer su morala da se spomenu sranja koja su bili u fokusu u 2020. Bolja generalno druga polovina sezone od prve.

Ja sam umro od smeha od Mekovog autfita u trecoj epizodi.🤣

Ako ti se ne svidjaju cetvrta i peta, tu prekini pa nastavi sa sezonom negde u buducnosti.

Pogledao juče poslednju epizodu dextera.
Ocena sezone za prvih 9 i po epizoda - 8/10
Ocena za poslednjih pola sata - 3/10

Mislim nekako je sve to bilo očekivano, ali je opet zbrzan kraj bio neverovatno. Malo bolje od one prošle finalne epizode.
Klensi Braun odličan.

I ja sam pogledao malocas Dextera.

Kakav krah u scenariju, ovo do sada nisam video nigde. Tacno da proizvede suprotan efekat sa odlicnom osnovom. I u tih 20-30 minuta se sve zivo raspalo. Sve je nekako imalo svoju poentu do tog trenutka i onda samo izgube na ''ostrini'' i temeljnosti u finisu. Nisu vodili racuna o mnogim stvarima. Ne znam vise sta da mislim, iznerviran sam. Jebeni Showtime me je dva puta razocarao u poslednjih godinu dana. Nije to nista veliko, ali obe su se serije zavrsile u poslednjih godinu dana. Druga je Shameless.

Posto sam gledao Penny Dreadful isto nedavno, to je 3/3 samo je tu kraj najmanje los zbog druge stvari. Sve tri serije pate od slicne boljke.

Back
Top Bottom