• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

Dobar je Foundation, po meni su finu pogodili osnovnu poentu serijala knjiga i dodali su super nove elemente [genetski kopirani carevi]. Ali sa druge strane, ovo od starta nije ciljalo da bude flashy seksi akcija u svemiru, pa u startu odbija dosta gledalaca.

Videcemo kako ce da nastave, cela prica traje jako dugo.

Meni odlicna. Jedva cekam drugu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reservation Dogs
Skroz fina serija. Inače sam uvek više voleo Indijance od kauboja tako da mi je ovo odlično leglo.
Vrlo duhovito, zabavno i originalno. Tika Waititi je producent tako da ima dosta njegovog "rukopisa".

Krenuo da gledam All of us are Dead na Netflixu. Koreanska zombie serija, odgledao dve epizode , za sad je super.

Na pola sam prve sezone Orvilla. Generalno mi se svidja serija, ne smeta mi taj njegov polu-ozbiljan pristup i sto nema toliko humora kao u njegovim ranijim radovima. Kao laiku mi deluje da je tamo gde treba i ne bih bas voleo da ga bude vise jer bi moglo da predstavi seriju u malo losijem svetlu. Mora malo da se vidi njegov licni pecat u scenariju. Ima rupa u prici, ali sto bi rekao Bertram Cooper iz Mad Mena ''Who cares?''. Licno mi se svidja poentiranje sa nekim stvarima nego kada to provuce kroz humor kao u Family Guyu. Svaka cast sto je pokusao nesto malo drugacije i sto je izasao iz svojih okvira. Za sada jaka osmica.

Orville kako serija ide postaje sve vise slican starom Star Treku, obradjuje SF teme na isti nacin kao u staro doba, bez ove nove patetike, plakanja i izforsiranih emocija iz ST Discovery-a. A pred kraj druge sezone cak ima i most epic akcione momente koji su pravi rival klimaksima prica u starom ST-u.

Drago mi je sto je show nekako preziveo pauzu u pandemiji, ali mislim da ce uskoro da ga zavrse. Svaki renewal je jedva dosao.

ozark ludnica, biće jebeno sačekati drugi deo sezone...

nzm, taj novi trend da se sezona deli na pola me baš nervira i dok se pojavi drugi deo zaboravim šta je bilo u prvom. svakako nadam se manje wendy u drugom delu

Space Force S02

Prva sezona nije bila ništa specijalno, ali se videlo da može da nastane nešto posebno ako se sklope kockice. Međutim, ova druga sezona je još lošija od prve, mislim da nije bilo nijedne scene tokom svih 7 epizoda gde sam se nasmejao. Baš baš loše.

Ocena 3/10

In other news, krenula da izlazi The Marvelous Mrs. Maisel s04, za sada je OK. Ali nekako deluje da nisu više originalni kao u početku. Videćemo kako će se dalje razvijati.

Back
Top Bottom