• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

Počeo da gledam ghotam na netfliksu, nisam znao da je tako dobra serija a iskreno pingvin mi je extra mada mislim da bi bio bolji džoker nego pingvin

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Počeo da gledam "The Flight Attendant" i prekinuo.
Serija deluje zanimljivo zbog osnovnog hičkokovskog zapleta ali sve sem toga mi je odvratno.

27. februara pocela poslednja sezona Peaky Blinders.
Taman mogu najzad da pocnem sa gledanjem ove serije.

I ja sam istog bio razmišljanja. Skinuo sad skoro pa da vidim da li je taj hype opravdan :D Takođe, krenuh i sa Euphoriom, mora da se isprati ta opšta kultura :)

Krenula S03 serije Atlanta.

Takođe, otkrih 2 nove serije (ispostaviće se veoma tematski slične) koje planiram da ispratim do kraja:

Ne očekujte kvalitet nivoa Social Network filma, ili serije Silicon Valley, ali baš su dobre što se tiče opšte kulture, pogotovo za ljude koji prate ili ih interesuje ta IT startup scena.

Super Pumped je, inače, zamišljena kao antologijska serija, za S02 najavljen je Facebook kao tema.

@nelex
Juce krenuo da gledam pogledao 4 epizode, super jer. Mada ja sam McBride fan pa ono :D Inace prva polovina prve sezone je najslabija, kaze ortak da od sredine prve i cela druga kidaju.

@nelex
Juce krenuo da gledam pogledao 4 epizode, super jer. Mada ja sam McBride fan pa ono :D Inace prva polovina prve sezone je najslabija, kaze ortak da od sredine prve i cela druga kidaju.
Ja sam došao do finala prve sezone i stvarno je mnogo bolje. Tako da postaje baš dobro, na nivou gore pomenutih njegovih prethodnih.

@Maxa
Cekam da se kompletira ova finalna sezona pa da binge-ujem. Pisao sam ranije o seriji na emuglx jos lol Kida.

Back
Top Bottom