• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

Ako ti se ne svidjaju cetvrta i peta, tu prekini pa nastavi sa sezonom negde u buducnosti.
Odgledao sam do kraja sezonu, postaje bolje kasnije. I dalje mislim da je slabija sezona od prethodnih, ali bilo je momenata koji su me kvalitetno nasmejali.

I ja odgledao poslednju sezonu IASIP, definitivno od 5. epizode pocinje dosta bolje. Slabija sezona, ali i dalje mi je zabavno da gledam ove budale.

Odgledao sam do kraja sezonu, postaje bolje kasnije. I dalje mislim da je slabija sezona od prethodnih, ali bilo je momenata koji su me kvalitetno nasmejali.
Hn0jz2f.jpg

Jel imate neku seriju za preporuku? Ssmo da bisu tinejdžersje i neke horpr gluposti... Uplatio sam netflix.
Kakav je recimo spartak?
Volim istoriju pa zato pitam (mada kontam da je kao gladijator, nema veze sa istorijom)

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Ako mora bas sa Netflixa - Cobra Kai, Mindhunter, Dark, BoJack Horseman.

Ako ne mora Netflix, onda ogromna preporuka za Succession.

Sto se serija vezanih za istoriju tice, nemam pojma.

Rekao bih da si za Spartak malo zakasnio. Ne znam tvoje ukuse i standarde, ali bi ga mnogo bolje doziveo pre 7-8 godina sigurno.

Prikazivao se na b92, pa sam poslednje dve sezone pogledao na netu i u tom trenutku je ostavila jak utisak. Sada nakon gomile pogledanih serija, verovatno to ne bi bilo to i neke mane bi mi sada bile uocljivije. U momentu kada je izasao je krenula jaca ekspanzija serija. Seriju, tacnije omot diska, sam uocio jos 2010 kod jednog lika sto je prodavao diskove kod Spensa. Odlagao sam ga za kasnije i u tom slucaju nisam pogresio, jer se nisam ozbiljnije nakacio na recimo Dextera i Breaking Bad. GOT sam gledao, a znao sam da bi trebalo u nekom trenutku da pogledam The Sopranos, Sunny in Philadelphia, Mad Men, Rome, Twin Peaks, Sherlock i The Wire. Tek nakon sto sam pogledao Spartaka sam krenuo da guglam o drugim serijama i da pravim listu.

Znao sam za Lost, Fringe i Prison Break, a te serije sam zeleo da izbegnem u sirokom luku.😄

Last edited:
Jel imate neku seriju za preporuku? Ssmo da bisu tinejdžersje i neke horpr gluposti... Uplatio sam netflix.
Kakav je recimo spartak?
Volim istoriju pa zato pitam (mada kontam da je kao gladijator, nema veze sa istorijom)

Midnight Mass
Rome HBO produkcija ako je ima na Netflixu, samo dve sezone i mislim da je daleko kvalitetnija od Spartacusa.
GLOW, gledao samo prvu sezonu, zabavna humoristicna serija o zacetku zenskog rvanja, ima dobrih glumica i forica, i ako si i u 80s fazonu prijace ti.
Master Of None, ako volis dramedije, ovo je potaman, dve sezone, sve je utegnutno cakum pakum. Price iz zivota jednog milenijalca i glumi ga Aziz Ansari, postoji i treca sezona o sporednim likovima je, ali i dalje nisam dosao do nje.
Deadwood - ako si u kaubojac rezimu, i zelis da cujes najsocnije psovke i poprilicno tvrde i zajebane likove, imas citavu seriju i film kao zavrsnicu. Isto HBO produkcija.

Sto se tice istorijskih serija ima par dokumentaraca o Hitleru i Drugom svetskom ratu ako volis dokumentarce. A postoji i serija Rise of the Ottoman empire odlicna mini serija neki polu dokumentarac.

The Last Kingdom ovo obavezno da pogledas.serija je neopisivo extra..ostala je da izadje jos jedna sezona i kraj(steta sto nisu sve knjige pokrili ali jbg sta se moze)

Imaš Vikinge na NTFLX-u.
Drug mi preporučio i The Last Kingdom. Voli istorijske serije pa sam i to stavio na listu.
Dovoljno ti je za početak, ostalo će algoritam sam odraditi :)
Vikinge sam pigledao sve(za sada)
Dok je ragnar bio u igri serija je bika premija isto kao walkingbdead do 5 sezone je imalo smisla posle minse nije baš svidelo kako su sve uradili.

Fora je što su oni planirali 1-2 sezone sa njim pa su razvukli na 4. Posle toga stvarno nije imalo nikakvog smisla.

Yellowjackets: ostala mi još jedna epizoda i jedva čekam da i to "odmislim" i izbrišem. Ne pomaže ni solidan vajb devedesetih, previše je ovo estrogena za jednog dinarida poput mene. Svaki muškarac je ili teški šonja ili prevarant. A jedini koji je iole muško je (SPOILER) gej. Ženske su, naravno: razumne, sposobne, organizovane, snažne i zajebane. Priča predvidljjiva i ne preterano zanimljiva. Što se mene tiče - srednja žalost.

La Brea: Počeo na preporuku druga i batalio posle prve epizode. Ideja mi je zvučala zanimljivo: otvori se rupa u sred Los Anđelesa a unutra je drugi svet... međutim ovo je sasvim prevaziđena TV serija. Da je izašla pre jedno 15-ak godina verovatno bi se naložio i pogledao sve ali u ovom vremenu i sa ovakvim izborom kvalitetnog materijala sa drugih striming servisa, odustajem. Previše klišea na jednom mestu. Pitaću druga da mi uz kafu prepriča ostatak.

Yellowjackets: ostala mi još jedna epizoda i jedva čekam da i to "odmislim" i izbrišem. Ne pomaže ni solidan vajb devedesetih, previše je ovo estrogena za jednog dinarida poput mene. Svaki muškarac je ili teški šonja ili prevarant. A jedini koji je iole muško je (SPOILER) gej. Ženske su, naravno: razumne, sposobne, organizovane, snažne i zajebane. Priča predvidljjiva i ne preterano zanimljiva. Što se mene tiče - srednja žalost.

La Brea: Počeo na preporuku druga i batalio posle prve epizode. Ideja mi je zvučala zanimljivo: otvori se rupa u sred Los Anđelesa a unutra je drugi svet... međutim ovo je sasvim prevaziđena TV serija. Da je izašla pre jedno 15-ak godina verovatno bi se naložio i pogledao sve ali u ovom vremenu i sa ovakvim izborom kvalitetnog materijala sa drugih striming servisa, odustajem. Previše klišea na jednom mestu. Pitaću druga da mi uz kafu prepriča ostatak.
Džulijet Luis izgleda kao ona crackwhore iz breaking bad-a.

After.Life.S03.1080p.NF.WEB-DL.x265.10bit.HDR.DDP5.1-TEPES

Verovatno ima i 4K snimka u divljini

Ja sam pogledao prve dve epizode i batalio. Ultra dosadno sa dosadnim likovima.

Back
Top Bottom