• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

Interesantna serija "From".
Odgedah danas 2 epizode, podseca me na lost sa horor elementima. Prilicno gledljivo i zabavno

Pogledao sam Outer Range sa Brolinom prve dve epizode, ono sto me je privuklo je taj sci fi detalj ali drama i likovi su jako uverljivi, na kraju ispada da misterija oko sci fi svemirske rupe uopste nije potrebna i serija bi mogla odlicno da samostalno stoji kao modern western drama

Sinoć je bila poslednja epizoda S04 Killing Eve.
U petak je poslednja epizoda WeCrashed.
Večeras kreće poslednja sezona Better Call Saul - prve dve epizode biće emitovane oko 4 ujutru po našem.
Takođe, krajem naredne nedelje izlazi ostatak poslednje sezone Ozark.
Vredi spomenuti i poslednje 3 epizode Tokyo Vice koje će se pojaviti narednog četvrtka.

Ako na sve to dodamo i filmove: Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Everything Everywhere All at Once i The Northman, kako vidim, predstoje nam odlični prvomajski i uskršnji praznici 🎉 🥳

Nisam fan Killing Eve serije. S01 je bila donekle OK, ali nakon toga je bilo sve gore i gore. Međutim, bio ja fan ili ne, finale ove serije (ovo je bila zvanično poslednja epizoda serije) je verovatno najgore finale neke serije koje sam ikada gledao. Pokušavam da se setim lošije završnice neke serije, ali ništa mi ne pada na pamet. Trenutno ima 2.8 na IMDB-u :D A i to je mnogo.

1650323564693.png

Ispratio sam ovu seriju više zbog toga jer imam neke ljude u društvu koji su fascinirani glavnom glumicom, pa da ne budem out of the loop. Ali sve loše šta je imala ova serija nije ni blizu ovog finala. Mislim da je čak gore i od Game Of Thrones finala. Verovatno će ovo biti školski primer kako ne treba snimiti završnicu jedne serije koja ima koliko-toliko fanove širom sveta - ipak nije neka B produkcije serija pa da joj se oprosti ovako nešto. Zaista kriminalno šta su uradili.

Hahaha, baš juče gledam imdb, kada si rekao da je izašla poslednja epizoda.
Pošto sam video da je finale bilo prošle nedelje, pa reko možda sam prevideo nešto. I onda videh ocenu :D

Nisam pogledao poslednje 2-3 epizode, ali mi je generalno ova sezona baš slaba.
Prva je bila super, ova mala koja glumi Vilanel i još par likova su bili baš do jaja.

Što se tiče ocena, mislio sam da ne može gore od ovoga
1650376088923.png

ali prevario sam se.

Prva sezona Killing Eve i jedino i valja, tvrdim da je otkazana posle prve sezone, bila bi kultna serija. Posle toga nisu imali ideje kako da sve to ucinje zanimljivim i usli su u klasicnu reciklazu i pojeli i ono malo price i harizmaticnosti na ustrb price o tamo nekim tajnim drustvima.

killing eve uglavnom nosi jodie comer i kim bodnia, skoro do samog kraja. poslednja sezona je klimava, ali kako sam razumeo, serija je cancelovana pre nego što je završena, tako da je finale poprilično skrpljeno. i nažalost, loše.

ipak, vredi pogledati seriju.

Odgledah Halo, tj. sve ono šta je izašlo.

Prva epizoda moram da priznam da me je prijatno iznenadila, pogotovo količinom efekata, vidi se production value u svakom kadru. Naravno ima svojih mana, ali za jedan pilot, bilo bi fenomenalno (da se još uvek prave serije na taj način). U nastavku serija ulazi u klasične probleme i klišee SF žanra i sada samo čekam neku završnicu i makljažu. Ako je pilot bio nekih 8.0 ocena, nastavak je jedva 6. Ali ispratiću prvu sezonu do kraja, pa ćemo da vidimo.

@Maxa
Vidim ocajne ocene za s6 Billions-a ocekivao sam hejt posle odmaska Demijana, vredi gledati ? Ili i ti jos nisi overio.

meni je ok, dosta humora sa referencama na filmsku kulturu :D
možda su malo i preterali, ali u ovom trenutku gledam just for fun :)

Back
Top Bottom