• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

meni je ok, dosta humora sa referencama na filmsku kulturu :D
možda su malo i preterali, ali u ovom trenutku gledam just for fun :)
Odgledao sam sve Billions, kao i ovu poslednju sezonu. I slazem se da je sad samo ono, just for fun, nema vise kvaliteta koji je bio u prvim sezonama. Bas se vidi da izvlace poslednje kapi mleka koje daje krava zvana Paul Giamati.

Inace, uvek kada gledam Billions uvek se setim ove Forbsove emisije:

Legit je, Taylor Sheridan predvodi show. On je odavno garant kvaliteta. [Sicario, Hell or High Water, Wind River, a 1883 je spinoff njegove serije Yellowstone].

Još jedan praznični poklon - Barry s03 kreće prekosutra.

Pogledao sam Outer Range sa Brolinom prve dve epizode, ono sto me je privuklo je taj sci fi detalj ali drama i likovi su jako uverljivi, na kraju ispada da misterija oko sci fi svemirske rupe uopste nije potrebna i serija bi mogla odlicno da samostalno stoji kao modern western drama
Ja pogledah prve 4, moram reci da mi je legla. Misterija mi je zaniljiva, likovi su zaniljivi (Tilersoni kidaju) kontam da cu napraviti temu kad uhvatim vremena.

A u nastavku random serija koje mi amazon preporuci, odgledao sam isto Undone, ba sje jak The OA vajb, neko bi rekao i kopirano, samo nije bas taj kvalitet ali i dalje sasvim solidno. Najveca mana je taj filter slike koji furaju da bi izgledalo animirano, uopste ne znam kome je ono zanimljivo, ali ajd navikao sam se

Undone je simpatična drama o porodici, i koliko mogu da vam se useru u živote. Rotoskopiranje je inače stara tehnika koju je koristio Ralph Bakshi u svojim radovima, a ovde to dođe kao instagram filter za hipster ekipu, i jeste veliki propust i ne pridodaje dosta seriji. Da su je koristili samo u specifičnim momentima i ostavili da ovo i dalje bude igrana serija, imalo bi mi više smisla. Ono što izvlači svakako sezonu je odlična gluma Rose Salazar i ostatka ekipe, dosta su pametno koncipirani likovi, i nije sve i crno na belo kao što uglavnom predstavljaju u porodičnim dramama. Ja sam mislio da neće nastaviti seriju, ali skoro su javili da rade na drugoj sezoni, predugačka pauza...

Gde si video to za tokyo?
Danas izašla kako vidim ipak samo jedna epizoda (1h4min), a ne tri kao što je pisalo na sidereel-u. Međutim, mislim da je ipak ovo finale, još uvek nisam pogledao, ali kako sam video na wiki i imdb-u, nema epizoda nakon ove osme od danas.

I ja videh jutros da su promenili na imdb-u. Pre neki dan je pisalo 10 epizoda, sada je ova kao poslednja.

Ozark S04E08-E14 is out (kraj serije)
The Offer izašle 3 epizode, ali nešto nisu baš dobro ocenjene

Odgledah Ozark. Školski urađena završnica serije. Ništa preterano ne odskače, ali nisu ni failovali mnogo. Nit smrdi, niti miriše.

Gledajući ovu seriju non stop razmišljam samo kako je ovo neki fan fiction Arrested Developmenta, gde Michael Bluth i dalje pokušava da bude jedini normalan u suludim situacijama gde ga njegova porodica ili ljudi iz okoline bacaju. Još njegova gluma, dosta je slična Arrested Developmentu, on očigledno samo tako zna da glumi i onda mi je na momente još smešnije :D

želeo sam
don martileone kraj.
da su nekako sprečili babu i spasili ruti, a cursed marti da vodi kartel za fbi do kraja života u meksiku.

vrhunska serija svakako, poslednja sezona nabija tenziju i pakao do samog kraja, a završnica je takva kakva je.

Tokyo vice, krajnje romantizovana i bajkovita prica koja nema veze sa realnoscu, svako ko je posetio Japan makar kao turista to mu je jasno. Ali show ima ok produkciju prvih pet epizoda gledljivo, cista vantazija... Ali opet show vredi pogledati ako nista zbog glume

Još njegova gluma, dosta je slična Arrested Developmentu, on očigledno samo tako zna da glumi i onda mi je na momente još smešnije
Mislio sam da volim da gledam Batemana u filmovima/serijama ali mi TOLIKO njegov lik odskace od svih ostalih u Ozarku da prosto boli. Ocigledno je da jedino ume ovako da glumi, previse zamuckivanja, gledanja u pod, konstantno neko iscudjavanje, dok su ostali gritty, uneseni u likove koje glume. Tek sam na osmoj epizodi SE04, pa cemo da vidimo sta ce da bude do kraja, ali nijedna prethodna sezona ne nabija ovoliku kolicinu tenzije

Last edited:
Baš me razočarala 3. epizoda poslednje sezone Better Call Saul. Po meni onaj kraj nije imao baš smisla i sve mi je zbrzano i antiklimatično za tog lika, da ne pominjem što je ostalo još 10 epizoda do kraja serije a oni su jedan važan nit priče već završili. Još uvek se nadam da je sve nešto samo što je prošlo liku kroz glavu, ali ni to nema mnogo smisla...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Back
Top Bottom