• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

pa nije zadnje dve epizode, ali moraš verovati da postoji krajnja odrednica :)

Welcome to Wrexham S01

Mislim da sam pisao već o ovoj seriji kada se pojavila, ali ajde još jednom ukratko - Rob Mekelheni (Mac iz Its Always Sunny) i Rajan Rejnolds (Hannibal King iz Blade Trinity) se odlučuju da kupe fubalski klub, i to ne bilo koji, nego onaj sa najstarijim internacionalnim stadionom na svetu.

U pitanju je klub Wrexham iz severnog dela Velsa koji, u trenutku kada ga kupuju, igra u Nacionalnoj ligi , što je, kako kapiram, najniživi nivo profesionalnog fudbala kod njih (The National League is the lowest division in the English football pyramid organised on a nationwide basis). Cilj u S01 je, nakon 12 godina, plasirati se napokon u viši rang takmičenja. Krajnji cilj - igranje u Championshipu ili Premijer ligi :ROFLMAO:

Rob i Rajan nemaju pojma o fudbalu, ne znaju ni sva pravila, što dovodi do urnebesnih situacija ali i ljudima koji ne znaju ništa o fudbalu može biti interesantno, zbog toga se odlučuju da od svega ovoga naprave dokumentarac. Kamere su non stop sa njima na danima bitnih utakmica, kao i na sastancima upravnog odbora, kada gledaju sa članovima porodice i slično.

Ima 18 epizoda, neke su 20tak minuta, neke su 40tak.

Meni iskreno je bilo pravo uživanje ovako nešto, veliki sam fan fudbala, ali mi se sviđa i ovaj tip dokumentarca - bogataš ulazi u nešto nepoznato i pokušavaju da se plasiraju u viši rang takmičenja.
Najveći problem je pacing, jer postoji previše epizoda koje su posvećene nekim lokalcima fanovima kluba. I sve je to OK, treba da postoje, ali mislm da ih ima previše i da kvare užitak i prirodan "flow" dokumentarca.
Da je serija imala 10tak epizoda, sa samo onim glavnim stvarima, bilo bi fenomenalno. Međutim, i ovako je poprilično dobro.

Ocena 7.999/10

edit*
Preporučujem da ne guglate o Wrexham fudbalskom klubu kako ne bi imali "spoilere".

Last edited:
...kad ja larusso stavio bandanu i kad je krenula karate kid muzika hteo sam da pustim suzu. yeah poceo sam da gledam cobra kai..sa velikim zakasnjenjem, prva sezona, naslusao sam se koliko je super i jeste super. btw fino je sto ce novi klinci saznati za film preko ove serije.

konačno odgledao drugu sezonu for all mankind. da, tek drugu.
damn, kako uzbudljivo finale.
RIP GORDO BRATINO!!!

2d7d9278ed8e935f580ad48524cc2237426e9de4.png

Serija sa najimbecilnijim dijalozima i zapletima u priči ikada, ono kao kompjuter da piše scenario.

Ali ipak gledam zbog svemira jbg. :D

Banshee koji nisi ni gledao je zajebancija a i da nije opet bi bilo više believable nego ovo. Pričam o odnosima među likovima, motivima, ultra generika opštim mestima itd.

Opet imbecilnost dijaloga je ono što najviše isijava, moram često da gledam u zid umesto u TV koliko glupo može da bude.

E sad glavna priča ume da vozi i umeju da naprave solidan plot twist povremeno plus generalna ideja serije je previše dobra.

Krenulo je da izlazi ovo

Kako vidim, slična fora kao

Tako da ću sigurno pogledati neku epizodu, da vidim vredi li ulagati vreme.

dosao do pete sezone cobra kai, sto se mene tice serija ide nizbrdo od druge sezone, ima tu i tamo dobrih stvari ali mora se proci masa krindza sa klincima...jos ovaj plot sa migelom su izvukli iz dupeta.

haha, da lik koji sve rešava sa čekićem odjednom upravlja velikom farmom. ali da ko se loži na lika onda je ok. batalio sam na pola druge ep.

gledam shantaram sa ženom ovih dana. žena upija sve sa čarlijem, a ja sam za sad zadovoljan, interesantna je serija...

bogami, da nisi stavio akcenat da je carli, ne bih nikada ni znao da serija postoji, sad cu i ja da pocnem da gledam :D

A heroin addict incarcerated for a robbery escapes prison and reinvents himself as a doctor in the slums of Bombay; his ties to the crime underworld there lead him to Afghanistan, where he partners with a mob boss locked in a battle with Russian criminals.

Heroin addict
Prison escape
Reinvents himself as doctor
Slums of Bombay
crime underworld
Afghanistan
Mob boss
Russian criminals

Prvi put čujem za seriju, ali zvuči spektakularno :)

Btw, Atlanta ima još 2 epizode do završetka cele serije. Ova epizoda s04e08 je poprilično hrabar potez od njjh, ako znamo da je bilo još samo 3 epizode do kraja.

Last edited:
Back
Top Bottom