• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

Archer S13 izašla prva epizoda. Kako leti vreme, već 13. sez
Odgledao sam juche nakon shto sam video da si pisao o njoj.
Iskreno, kao da neshto fali seriji (pored genijalne Malory). Bilo je kul forica, ali ima previshe mrtvog hoda izmedju njih. Svakako nastavljam da gledam, ali se nadam da tje se popraviti situacija.

Došli smo polako, ali sigurno, na nedelju dana od The Lord of the Rings: The Rings of Power 🥳
Gde ode ovo leto... 😅

Takođe:

- Rick and Morty S6 prva epizoda biće 4. septembra
- Cobra Kai S5 izlazi 9. septembra
- Atlanta S4 prve dve epizode 16. septembra

Je l' gledao neko For All Mankind?

Interesuje me je l' postaje bolje kasnije pošto je početak baš slab.

Je l' gledao neko For All Mankind?

Interesuje me je l' postaje bolje kasnije pošto je početak baš slab.
Postaje, izdrži, klikne početkom treće sezone.
Šalim se, mene je uhvatilo pred kraj prve. Malo smaraju sa porodičnom dramom ali bude bolje posle.

Ima toga i posle, ali me nekako ovaj aspekt osvajanja svemira vuče da gledam dalje.

Druga sezona FAM-a je najveća sapunica. Treća je malo živnula.

Ko prati, krenula je treća sezona See. Druga mi se nije nikako svidela, sve mi je nekako postalo odvratno i neuverljivo.
Pogledaću još par epizoda za svaki slučaj.

Ima toga i posle, ali me nekako ovaj aspekt osvajanja svemira vuče da gledam dalje.
Dodao bih i kinematografiju kao jednu od stvari koja me je "kupila" u prvoj sezoni. Onaj Control Room, rad kamere i režija - izgleda kao neki holivudski film o Apolu/Čelendžeru.

teska srca sam zavrsio poslednju epizodu Better Call Saul, ili bolje da kazem poslednju epizodu Breaking Bad sage. vestacki sam odugovlacio poslednju sezonu samo jer nisam zeleo da se ikada zavrsi, ali poslednja epizoda mi je tesko pala koliko i kraj Breaking Bad. sta da kazem a da vec niste rekli, stvarno je velika steta sto serija nema svoju temu na forumu i radujem se buducim radovima Vinca Gilligana.

Cobra Kai S05

Nekako mnogo zbrzana sezona. Deluje mi da se gubi ta specifična atmosfera koju su imali u prvim sezonama. Završnica sezone je standardno zanimljiva, ali epizode pre toga su presmešne (u negativnom smislu). Najbolja epizoda je definitivno FBI i Džonijev odlazak sa sinom u Mexico :ROFLMAO:

ocena 7/10

Tesko, na prvu loptu delovalo da su njihov izbor pobednika smisleniji u odnosu na recimo Zlatni Globus, ali su kasnije pokazali da nema vece razlike i da se po slicnom kljucu bira pobednik iako ne mora da bude isti.

Izgubili su me kada su nakon sto su sve i svasta dodelili GoT, po istom sablonu je naredne godine izdominirao Handmaid's Tale.

Izašla je danas Avenue 5 S02E01

Serija koja je na papiru apsolutni pogodak - tvorac je Armando Iannucci (The Thick of It, Veep i The Death of Stalin), a glavnu ulogu igra nekada jedan od najpopularnijih TV glumaca Hju Lori. Jedno su očekivanja, a drugo je realnost. Prvu sezonu nisam mogao da odgledam do kraja, mislim da je to jedna od najgorih TV komedija koje sam ikada gledao (bez preterivanja). A sada je evo izašla i prva epizoda druge sezone, nije mi uopšte jasno kako nije otkazano do sada :unsure:

Što se mene tiče, ne bih baš rekao da je bolji Better Call Saul
Nije bolji u jednom aspektu od BB ali jeste zanimljiva serija, vremenom pokazalo se bez ikakvog pravca i smisla, bkv me nije zanimalo da završim zadnju sezonu, al to je takva serija gledaš likove uživaš u njihovoj svakodnevnici kad već nemaš jak zaplet ko u BB drugo ni ne možeš.

Da se razumemo super mi je bilo uglavnom dok gledam Better Call Saul al svejedno mi je bilo i kad počinje i kad se završava...

Sad sam se baš nakanio skoro da odgledam Sopranove, negde sam treća sezona i u poredjenju sa ovim Better Call Saul je tek zajebavancija. al vidi se na dosta mesta da su se ugledali

E pa dobro ako posle 6 sezona sve zavisi od zadnje dve epizode onda bolje da ne pričam

Back
Top Bottom