• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

Saznah sasvim slučajno na Conanovom podcastu za ovu novu seriju.

Serija je adaptacija popularne knjige iz 2019. godine. Serija svakako ima potencijala, ali za sada je poprilično plitka suština i pouka priče. Nadam se da će se promeniti u buduće. Ne shvatite me pogrešno, teme koje obrađuju su odlične, ali sama razmišljanja likova i ono šta se prezentuje kao poruka serije je za sada nekako neuverljivo.
Sam Conan je u tom podcastu rekao da je sve bolje sa svakom novom epizodom - živi bili, pa videli. Za sada je nekih 7.5/10 od mene

Naredne srede izlazi Jack Ryan S03. Po meni sasvim solidna adaptacija, Nije baš Harison Ford lvl ali može da prođe :)

The Staircase

Kolin Firt u ulozi Majkla Pitersona, pisca koji je navodno ubio svoju ženu. Serija prati njegovu porodicu, sama suđenja, kao i dokumentarnu ekipu koja ih prati (imate poseban dokumentarac koji su snimali dok je trajalo suđenje). U suštini, predugo traje serija - 8h je po meni nepotrebno za ovako nešto. Ne preporučujem, sem za baš velike fanove true crime serija.

Ocena nekih 6.5/10, bilo bi 7.5 da traje recimo 4h.

Sećam se tog dokumentarca i on je bio u formi mini serije,

Gledam ovog novog Jacka Ryana, tj. S03, i samo razmišljam u sebi koliko je 24 i Jack Bauer klasa iznad svih ovih wannabe operativaca :D Razmišljajući o tome naiđe baš u tom trenutku scena kada zvoni telefon i gle čuda, čuje se zvuk zvona ovaj:

Sjajan omaž. Ovaj zvuk sam kada je 24 bio popularan nabavio i koristio kao zvono na mojim nekim prvim telefonima :D

ja mislim da je ovo zvono onih cisco telefona. bukvy identično zvone u the office npr :)

ja mislim da je ovo zvono onih cisco telefona. bukvy identično zvone u the office npr :)
Nisam morao ovo da znam 😅 Oduvek sam mislio da je taj zvuk unikatan za 24, ali sad čitam da si u pravu, da cisco telefoni tako zvone.

Unless... Možda je Cisco napravio omaž Jacku Baueru i sada svi telefoni tako zvuče zbog neverovatnog marketinga koji su imali tokom emitovanja 24 😄

Nažalost stao sam sa 24 kod 6 sezone nestalo mi snage tad, msm da sam čak petu gledao dva puta hahahha jedna od najjačih sezona u serijama ikad

Od danas kreće da izlazi poslednja sezona His Dark Materials. Totalnos sam zaboravio na ovu seriju. Moraću da pogledam neki yt klip da se podsetim dešavanja iz prvih sezona.

Season 3 of His Dark Materials premieres Dec. 5 at 9 p.m. ET on HBO and HBO Max, with two new episodes streaming every week.

Kakva je? Knjige obožavam a film je bio :poop:, pa malo strepim.

@mozzribo
Po meni dosta bolje od filma. Ova treća sezona mi je i najgora do sad iskreno. Ali prva pogotovo a i druga su skroz ok. Nisam čitao knjige, ali verujem da su mnogo bolje i od serije i od filma, makar po onome šta sam pročitao na netu. Kada nema šta da se gleda, mislim da je sasvim ok. Da ponovim još jednom, ova treća je nekako baš dosadna i loša po meni. Ali odgledaću do kraja.

Okej, hvala na mišljenju. Dovoljno mi je to da ne trošim vreme na seriju. Kontam manje vremena traje ponovo pročitati sve tri knjige. 😆 Što svakako preporučujem (u pitanju su romani za omladinu, ali the best of its kind).

Back
Top Bottom