- Reaction score
- 4,423
Heroin addict
Prison escape
Reinvents himself as doctor
Slums of Bombay
crime underworld
Afghanistan
Mob boss
Russian criminals
Charlie Hunnam
fixed
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@14.0.2/assets/72x72/1f600.png)
Heroin addict
Prison escape
Reinvents himself as doctor
Slums of Bombay
crime underworld
Afghanistan
Mob boss
Russian criminals
Charlie Hunnam
Урадили су с њим слично као што је и у стриповима, ту нису много одступили колико ми је познато. Он је био последњи заиста упечатљив антагониста, мада ни Алфа и Шаптачи нису били лоши.Serija je postala totalno debilna odavno, ali eto ja sam među ludacima koji su nastavili da gledaju iz navike...
Nigan je bio lepo osvežio seriju pa su onda i od njega napravili debila u želji da ga iskoriste što više.
Ovo mestimično znam zbog ortaka koji je strip/serija fanatik oni prate strip ali je on nešto daleko ispred e sad da li su stigli do kraja ili su rešili da prekidaju to već nisam upućen, verovatno je ovo drugoInače nisam imao pojma da serija i dalje ima veze sa stripom, mislio sam da je odavno totalna improvizacija.
1899 S01 1080p NF WEB-DL DUAL DDP5.1 Atmos H.264-SMURF
Takodje najveća razlika je što je valjda obično ublažena bila brutalnost mnogih scena u odnosu na strip, bila je neka lista o tome na cracked davno...
Code:1899 S01 1080p NF WEB-DL DUAL DDP5.1 Atmos H.264-SMURF
![]()
Multinational immigrants traveling from the old continent to the new encounter a nightmarish riddle aboard a second ship adrift on the open sea.
Od tvoraca Dark, dolazi nam ova nova mindfuck serija. Razmisliću da li ću da gledam. Verujem da sam u manjini ovde kada kažem da meni Dark uopšte nije legao. Nije mi se dopala ona ambijetalna muzika (bolela me glava od kvazi napetosti koju pravi muzika prilikom svakog dijaloga), zaplet i šašavi događaji su mi mnogo isforsirani u urađeni samo da bi bilo što luđe, a nije imalo nikakvu dubinu. Možda nekad toj seriji dam šansu opet, odgledao sam 6 7 epizoda i morao sam da prestanem - jedna od retkhi serija koju sam prestao da gledam nakon uloženih 4 5h. Ali kažem, ja sam sigurno u manjini i meni uopšte tako nešto ne leži, a znam da je univerzalno hvaljena i od strane kritike i a od naroda. Zato se pitam sada da li krenuti sa gledanjem ovoga... Ne sviđa mi se taj mindfuck zarad mindfucka pristup kod njih, ali ovde možda je drugačije urađeno pa mi se i dopadne.