• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Tv Shows/Serije 2022

Letterkenny S11 is out.

Gledao sam samo nekoliko sezona, ali znam da je dosta popularna u određenim krugovima, pa podelih, možda nekog interesuje

Poprilično loša lista za moj ukus, ali ako ništa drugo, makar ima dosta serija izlistanih pa se može otkriti nešto novo.

Losa godina generalno. Precesljaj liste iz proslosti, pre su imali jako dobre tekstove i izbore na kraju godine, a siguran sam da ces naci nesto sto nikada nisi pipnuo.

Ja slabo gledam serije al od ovih 25 sam We own this City i Irma Vep, iso HBO Max gas. Obe preporučujem

Tokyo Vice sam pogledao prvu epizodu jer je Majkl Men režirao, ali zaboravio da nastavim

We Own This City je bas slaba, verovatno jer su sledili rastrzani narativ knjige setajuci datumima i treba vremena da se svari Berenthal koji preglumljuje za sve novce. Irma Vep savrsen prikaz kako se vratiti i uraditi nesto novo i sveze, i pride mastovito i prepuno odlicnog humora i raznih spletki, a da ne pricamo o rusenju svih meta zidova. Od Assayasa ima dosta da se uci. Tokyo Vice bio solidan, dosta su ga mlatili zbog pacinga, ali zapravo mi je lezalo sto lagano otkriva niti raznih aktera, i sto nije otislo u ekstravagancu. Mann postavio postulate i to je bilo dovoljno. Verujem da ce u nadolazecoj sezoni da dignu sve na visi nivo, ako je ne ugase novi direktori HBO.

We Own This City je bas slaba, verovatno jer su sledili rastrzani narativ knjige setajuci datumima i treba vremena da se svari Berenthal koji preglumljuje za sve novce.
Rekoh već slabije baš gledam serije, meni je bila pristojna, Berental nije neki glumac pa se zato napeo na maks al ja to volim, seriju urnišu vremenski skokovi i zadnja epizoda nema nikakav emotivni impakt da kažem, al ko voli strit tematiku može da se pog

baš glumi stereotipičnog siledžiju, nikakvo preglumljivanje, možda je voivod samo imao tu sreću da ne naiđe na takvog lika u životu...

Dobro njegovo vidjenje, kažem ja volim kad puste prosečnog glumca da se kida za oskara posebno u ovim krajm drama gas

baš glumi stereotipičnog siledžiju, nikakvo preglumljivanje, možda je voivod samo imao tu sreću da ne naiđe na takvog lika u životu...
De si drveni?

Otkako je čovek glumio Punisher-a, gde je stvarno bio nešto nevaskidašnje, shvatio je da bi dobijao uloge mora da bude jači od života i svih uloga i da sve bude prenaglašeno slobodno mu pređi filmografiju, ima on dosta versatilnosti. Ali kada te mašina uhvati u sistem kao recimo nazad u danu Pacina, mora se zaraditi za hleb nasušni.

Ma znam nego potegao si pitanje glume kod čoveka koji i nije neki glumac i onda bam panišer dobra gluma ništa zanimajte see

Daleko je od lošeg, njega jebe što nije lep kao DiCaprio ili Damon, imao bi više ponuda, pa mora da se se cima iz petnih žila. Treba to prepoznati.

De si drveni?

Otkako je čovek glumio Punisher-a, gde je stvarno bio nešto nevaskidašnje, shvatio je da bi dobijao uloge mora da bude jači od života i svih uloga i da sve bude prenaglašeno slobodno mu pređi filmografiju, ima on dosta versatilnosti. Ali kada te mašina uhvati u sistem kao recimo nazad u danu Pacina, mora se zaraditi za hleb nasušni.
kauzalnost tvog rezona mora da je ekvivalentan realnosti inače će doći do implozije multiverzuma

bernthal glumčina naravno.

Zavrsih Alice in Borderland s2, bas dobra sezona. Ko god je radio CGI i set dizajn mora dobiti neku nagradu, bas je iznenadjujuce ceo show imao top notch visuals, pogotovo pred kraj. Netflix otvorio novcanik.

A 7. epizoda je bila NENORMALNA, odavno nisam video ovakav carnage.

kao i uvek, sa zakašnjenjem palim serije/filmove ali ovaj Succession... tek sam 6 epizoda zagazio, ali serija je previše kvalitetno depresivna da bih pravio pauze između epizoda. svi u porodici su na svoj način jadni, onda i šira porodica takođe, a što je najjače, nemam pojma u kom smeru će da ide serija i šta me čeka u svakoj sledećoj epizodi.

niti sam pre foruma čuo za seriju, niti sam imao ikakva očekivanja prilikom puštanja i to je to, sada sam navučen

Moja 2022 Top Lista 20 Serija

1. Atlanta
2. The Rehearsal
3. The Bear
4. Severance
5. Light & Magic
6. Better Call Saul
7. The Lord of the Rings: The Rings of Power
8. Welcome to Wrexham
9. Sandman
10. Tokyo Vice
11. The Offer
12. Stranger Things
13. Boys
14. Euphoria
15. Fleishman is in Trouble
16. Hacks
17. The Marvelous Mrs. Maisel
18. For All Mankind
19. The Righteous Gemstones
20. Love, Death, and Robots

Nisam gledao Reservation Dogs, Station Eleven, 1883, We Own This City, Responder, Pachinko, Game of Thrones spinoff i Andor od poznatijih koje verujem da su dobre i da bi se možda našle na listi.

Razočaranje godine - Obi Wan i Barry (očekivao sam mnogo više od ove sezone).

Najlošije serije:

1. Ms Marvel
2. She Hulk
3. Moon Knight
4. Obi Wan
5. Book of Boba Fett
6. Abbot Elementary
7. Heartstopper
8. Peaky Blinders
9. Killing Eve
10. What We Do in the Shadows

Back