Popup kod terena i vegetacije nemaju samo one svemirske igre koje koriste load screen za tranzicije.Yowza koliko ima pop-ina u LoD-u i vegetaciji...

Reklamiraju ga [na svojoj konvenciji] jer ce uskoro ove novine da stignu kod igraca. Sledeci big update je pre kraja godine, vecina ovih stvari ce biti prisutna u tom build-u.Reklamiraju ga kao da će neko pored njih koristiti taj engine
Ta 'svemirska igra' je na tržištu i prodaće se u 50 miliona dok ovaj polu-proizvod izađe iz alfe.Popup kod terena i vegetacije nemaju samo one svemirske igre koje koriste load screen za tranzicije.![]()

Pitanje je GOTY za koju godinu?GOTY.

Znajuci CiG mislim da je realno ocekivati igru krajem 2025. Ako bude bilo sve kako treba Q4 2024 mada ne verujem jer bi je najavili sinoc datum.Odlicno izgleda, jedva cekam da izadje. No rush, just make it good!
Imao sam flashbackove na Wing Commander III: Heart of the Tiger dok sam gledao ovo, koliko smo napredovali u 30 godina.
Pitanje je GOTY za koju godinu?![]()
GOTY.

Kad krenu da prave nastavak [Chris Roberts je NARAVNO spomenuo da ce praviti jos dve SP igre smestene posle velikih dogadjaja u Star Citizen MMO-u], gomila tih glumaca ce biti previse stara da ponove svoje uloge.
SQ42 snimanje iz 2015. godine
Gary Oldman sada ima 65 godina, kako je krenulo bice skoro 70 ako ga pozovu na mocap nastavka.
+ SQ42 je tek kasnije postala triologija tako da je moguce da imaju vec sve snimljeno i za ostale delove.
Igra je playable i veoma je zabavna u coop-u, i igraci hoce da se sto vise udube u realistican space sim sa zanimljivim hardverom. End of story. People are having fun.Brate da mi je znati koje droge konzumiraju fanovi ove igre![]()