• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Star Citizen & Squadron 42

Reklamiraju ga kao da će neko pored njih koristiti taj engine

Yowza koliko ima pop-ina u LoD-u i vegetaciji...
Popup kod terena i vegetacije nemaju samo one svemirske igre koje koriste load screen za tranzicije. :p

Reklamiraju ga kao da će neko pored njih koristiti taj engine
Reklamiraju ga [na svojoj konvenciji] jer ce uskoro ove novine da stignu kod igraca. Sledeci big update je pre kraja godine, vecina ovih stvari ce biti prisutna u tom build-u.

Popup kod terena i vegetacije nemaju samo one svemirske igre koje koriste load screen za tranzicije. :p
Ta 'svemirska igra' je na tržištu i prodaće se u 50 miliona dok ovaj polu-proizvod izađe iz alfe.

Star Citizen je takodje na trzistu, moze da ga igra ko hoce u trenutnoj open world online sandbox formi, sa svim pristunim misijama, in-game zanimanjima i sl.

Zamisli Euro Truck Simulator 2 koji deceniju ima "Early Access" oznaku koji malo po malo dobija novi content, potpuno igrivo online sa coop/pvp sistemima. I pride da dev koji razvija ETS2 redovno objavljuje koliki promet para prave od premium in-game contenta. Koliko bi to triggerovalo ljude?

SC je odavno igriv i izvor je zabave za 1-2 mil ljudi koji vole ozbiljne space sim-ove. A da developeri vole da promovisu beskrajni niz engine/content dodataka, to definitivno vole... Na kraju krajeva, da zadovoljni igraci ne kupuju toliko spaceship-ove i opremu [koju svakako mogu da uzmu i preko novca koju daju in-game aktivnosti], ne bi developeri toliko bili fokusirani na taj premium content.

Namlatili su se toliko para da sad prave novi dev studijo u Manchesteru za 300+ developera. Trenutno ih ima ~600 u UK, Nemackoj i Texasu. Daleko je to od "igre koja ne postoji" kao sto mnogi tvrde. Postoji, samo nemaju preveliki razlog da zure posto im trenutni community finansira da idu do nenormalnih detalja sa grafikom i simulacijom.

Mene zanima samo i isključivo single player kampanja koja ne postoji ni u kakvom obliku, ništa open world online sandbox persistent multiplayer govna.

Neki nece ni doziveti da igraju svoj preorder... ali lepo sto ima bar nekog hype-a iza igre, no videcemo kakva je zaista situacija, ako igra ikada izadje...

Odlicno izgleda, jedva cekam da izadje. No rush, just make it good!

Imao sam flashbackove na Wing Commander III: Heart of the Tiger dok sam gledao ovo, koliko smo napredovali u 30 godina. :D

Pitanje je GOTY za koju godinu? :D

Last edited:
Odlicno izgleda, jedva cekam da izadje. No rush, just make it good!

Imao sam flashbackove na Wing Commander III: Heart of the Tiger dok sam gledao ovo, koliko smo napredovali u 30 godina. :D

Pitanje je GOTY za koju godinu? :D
Znajuci CiG mislim da je realno ocekivati igru krajem 2025. Ako bude bilo sve kako treba Q4 2024 mada ne verujem jer bi je najavili sinoc datum.

Sve sto su prikazali sada na CitizenConu za SC treba da izadje u toku sledece godine (osim base buildinga) a to su stvari koje ce direktno portovati sa SQ42. Kontam da ce menjati neke stvari na osnovu feedbacka pa ce im trebati vremena. Inace novi UI izgleda fenomenalno.

Sada je sve i dalje clunky tako da jedva cekam quality of life update i pyro da se vratim malo u verse.

Last edited:
Dobro ovo izgleda otprilike dve generacije ispred druge svemirske igre 😇

Kad krenu da prave nastavak [Chris Roberts je NARAVNO spomenuo da ce praviti jos dve SP igre smestene posle velikih dogadjaja u Star Citizen MMO-u], gomila tih glumaca ce biti previse stara da ponove svoje uloge. :D

SQ42 snimanje iz 2015. godine

Gary Oldman sada ima 65 godina, kako je krenulo bice skoro 70 ako ga pozovu na mocap nastavka.

Kad krenu da prave nastavak [Chris Roberts je NARAVNO spomenuo da ce praviti jos dve SP igre smestene posle velikih dogadjaja u Star Citizen MMO-u], gomila tih glumaca ce biti previse stara da ponove svoje uloge. :D

SQ42 snimanje iz 2015. godine

Gary Oldman sada ima 65 godina, kako je krenulo bice skoro 70 ako ga pozovu na mocap nastavka.

Thankfully we have AI now tako da takve stvari nece biti problem :) + SQ42 je tek kasnije postala triologija tako da je moguce da imaju vec sve snimljeno i za ostale delove.

baš lomi sq42 trailer, nivo imerzije skoro kao cp

Brate da mi je znati koje droge konzumiraju fanovi ove igre :D
Igra je playable i veoma je zabavna u coop-u, i igraci hoce da se sto vise udube u realistican space sim sa zanimljivim hardverom. End of story. People are having fun.

Brodovi se mogu kupovati preko zaradjenih in-game para, ali narodu je ocigledno OK da permanentno vezu veoma detaljno napravljene i sposobne multi-crew brodove na svoj nalog.

Ne bi bilo outrage-a da jednostavno kao i kod svake druge live service igre bude sakriveno koliki je promet para. :D

Back
Top Bottom