• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2023)

Skinuo sam vec neki 4k HDR snimak, tako da je kasno :D Kada se skine, mora da se gleda :ROFLMAO:🫣
Hjoooj, pa dobro... mozhda budesh pametniji od mene pa ne odgledash do kraja. Toliko toga mi deluje usiljeno i ubacheno da se popune nekakve kvote, bash me razocharala druga sezona. Odlichan mi je bio odnos demona i andjela u prvoj sezoni, dok je u drugoj, kao shto rekoh, nekako usiljeno i nije ostavljeno ni malo mesta mashti. Pored toga, prva sezona je imala tezhinu, dok su deshavanja u drugoj bitna poput prdezha u okeanu.

Bukvalno mi deluje kao losh fanfiction.

Pogledah Twisted Metal S1, ispalo je 1000x bolje nego sto sam mislio da ce biti.

I dobar tease su dali za S2.

prva sezona je bila ok, imala je neke delove koje nisam mogao sa svarim pa sam malo motao, ali ako budu imalu budžet, a treba će im za S2, jer će ona biti ono što TW (igra) i jeste.

Sutra je premijera Ahsoka serije. Videćemo da li će opravdati hype.

Code:
One Piece 2023 S01 1080p WEB h264-ETHEL/NHTFS

takodje, Archer nova sezona je krenula da izlazi

Last edited:
Code:
One Piece 2023 S01 1080p WEB h264-ETHEL/NHTFS

takodje, Archer nova sezona je krenula da izlazi
Taman uleteh da pishem u vezi Archera :3
Za sada su mi poprilichno loshe obe nove epizode. Do sada sam u svim sezonama uspevao natji neshto shto me drzhi da gledam dalje, ali nove dve epizode me nisu nasmejale ni jednom. Shteta :\

The Wheel of Time S02 je krenula da izlazi. Moram da priznam da jedva čekam da nastavim sa praćenjem ove serije :)

The Wheel of Time S02 je krenula da izlazi. Moram da priznam da jedva čekam da nastavim sa praćenjem ove serije :)
Koliko vidim tri epizode su emitovane nocas, ostatak ce ici nedeljno.

Pogledah ove prve 3 epizode druge sezone, super je mada nemam poima kuda prica ide. Procitao sam samo prvu knjigu.

Odgledah na odmoru Lucky Hank.

lično volim "komedije" sa suptilnim humorom prikrivenim u prilično solidnom pisanju, kao što je i ova. seriju vodi paul lieberstein, poznatiji i kao tobi iz serije office, a cast predvođen bobom odenkirkom odlično izgurava ovu priču, izvučenu iz svakodnevice.

ne znam da li će se serija nastavljati, u suštini može, ali ne mora.

Jel uspeo neko da nađe The.Morning.Show.S03E01 i E02 u DV varijanti u mp4 kontejneru? Sve šta nalazim je mkv :(

Back
Top Bottom