• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2023)

Odličan The Bear S02, sve epizode su dobre, ali neke epizode su neverovatne u ovoj sezoni. Vrlo specifična kinematografija, glumci koji su dosta unikatni, vajb Čikaga koji dosta podseća na onaj iz Shameless - nekako mi je ova serija od starta drugačija od svega ostalog, baš jer se oseća ta neka "duša" grada i tog restorana. Montaža je isto vrhunska, odilčan izbor i pesama u mnogo bitnim scenama. Dosta cameo gostovanja nekih baš jakih glumaca... Molly Gordon je takođe preslatka 😊

Ocena sezone 9/10 verovatno

Za sada, ako izuzmemo Clarkson's Farm koji je ubedljivo prvi, ovo mi je, uz Succession, verovatno najbolja serija tekuće godine.

Završi se from. Sezonu su razvukli kao da imaju 22 epizde, a ne 10, dosta filer.
I naravno na kraju još cliffhangera :(

ja sam popizdeo koliko je pacing ove sezone bio los. na kasicicu su nam davali uzbudljive segmente, evo poslednja epizoda, samo poslednjih 10min je vredelo necemu, ovo pre toga uzas blagi. ova serija moze samo da bude vrhunska ako sve objasne u 3. sezoni i zavrse je, a ako produze dalje od 3., zavrsice kao lost

Hijack 2023

Izašle su dve epizode do sada, od ukupno 7 izgleda. Idris Elba u glavnoj ulozi, gotovo da se ne trudi ovde, mada nema iskreno ni šta toliko da pokaže. Cela serija za sad podseća na sve druge "otmičarske" fillmove koje smo gledali pre 10 20 godina. Sasvim je ok za opuštanje, ali ne očekujte previše. Najvići problem mi je montaža zbog koje neke žanrovske scene koje su must-have u ovakvim filmovima/serijama su bile izuzetno blage i zaboravne.
Videćemo kako će se razvijati, ali ispratiću do kraja, volim ovakve serije/filmoe sa prostim zapletom.

In other news,
Sutra izlazi Witcher S03, a prekosutra kreće Jack Ryan S04

Ipak Witcher izlazi iz dva dela, vol1 danas, a 27. jula vol2

ja sam popizdeo koliko je pacing ove sezone bio los. na kasicicu su nam davali uzbudljive segmente, evo poslednja epizoda, samo poslednjih 10min je vredelo necemu, ovo pre toga uzas blagi. ova serija moze samo da bude vrhunska ako sve objasne u 3. sezoni i zavrse je, a ako produze dalje od 3., zavrsice kao lost
Upravo to! Prva sezona mi je daleko bolja od druge, ne bih ni da ih poredim. Ok, mozhda preterujem, ali mislim da je sve iz druge sezone komotno moglo u dve epizode da se uglavi.

"Silo" je ispala sasvim dobra serija. Verovatno će biti još sezona a ne bi me začudilo da radnju prebace na sasvim druge likove i drugo mesto.

Novi "Star Trek: Brave New World"... missim, pišu li ovo srednjoškolci, studenti, anonimni fanovi?
Ova treće epizoda je dotakla na trenutke atmosferu "Zvezdanih staza" ali opet upropastiše sve. Nimalo mašte, duha, humora... a imali su sve sastojke na izvol'te. Sve neka poza, preozbiljnost, izveštačenost i obavezno povezivanje sa svim mogućim i nemogućim paralelama iz starih filmova i serija. Dojadiše više!

Ako je neko pogledao The Bear S02, zanima me da li ste izvalili o čemu Dimitrije priča u ovom tvitu? 😅

1688226989582.png
Verovatno neke veze sa ER-om, West Wingom ili Shamelessom. Neki omaž šta ja znam. Ali ja nisam provalio. Ili možda

"Silo" je ispala sasvim dobra serija. Verovatno će biti još sezona a ne bi me začudilo da radnju prebace na sasvim druge likove i drugo mesto.

Novi "Star Trek: Brave New World"... missim, pišu li ovo srednjoškolci, studenti, anonimni fanovi?
Ova treće epizoda je dotakla na trenutke atmosferu "Zvezdanih staza" ali opet upropastiše sve. Nimalo mašte, duha, humora... a imali su sve sastojke na izvol'te. Sve neka poza, preozbiljnost, izveštačenost i obavezno povezivanje sa svim mogućim i nemogućim paralelama iz starih filmova i serija. Dojadiše više!

Silo je meni odličan bio.

SNW je bolji od Diskaverija, mada neke epizode su baš miss, misli mda su baš slabo počeli ovu drugu sezonu.

Pocheo sam sa tretjom sezonom Righteous Gemstones. Meni se i dalje dopada serija, pogotovo Judy s njenim prostaklucima i napaljenoshtju. Jesse (McBride)mi je nekako one note, verovatno jer sam ga za redom gledao u tri serije, u kojima glumi manje-vishe istog lika.

1689113932534.png

Krenula sa prikazivanjem mini-serija Stevena Soderbergha - Full Circle. Nedeljno ce izlaziti po dve epizode (ukupno sest epizoda ima).
Prikazuje se na HBO Max.

Krenula sa prikazivanjem mini-serija Stevena Soderbergha - Full Circle. Nedeljno ce izlaziti po dve epizode (ukupno sest epizoda ima).
Prikazuje se na HBO Max.
Pogledacu verovatno, ali po ocenama i recenzijama, nemam neke nade. Sviđa mi se ženska glumačka postava doduše :) Veliki sam fan bio Homelanda i Atlante

Inače, danas kreće What We Do in the Shadows S5 sa emitovanjem

Ovo ni meni nije jasno, pogotovo kad imas ovakva imena iza i ispred kamere. Bas sam slabo vidjao ista vezano za najavu ove mini-serije.

Ja nisam ništa video dok nisu izašle epizode na torentima.

Back
Top Bottom