• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2023)

Gledam sopranove ponovo posle toliko godina.
Kako fali ovakvih serija danas..

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Nisam gledao Sopranos. Mislim upucen sam ali odgledao svega 2-3 epizode polovicno kad su iskakale kod nekog na TVu. Odupirem se gledanju, kontam zatrebace kasnije da odradim detoksikaciju kvalitetno :D

Nisam gledao Sopranos. Mislim upucen sam ali odgledao svega 2-3 epizode polovicno kad su iskakale kod nekog na TVu. Odupirem se gledanju, kontam zatrebace kasnije da odradim detoksikaciju kvalitetno :D
Problem je sto prve 2 epizode se bukvalno ne desava nista znacajno i to moze da odbije coveka u startu ali kasnije krece sve kako treba ::0

Ne znam da li gleda iko sem mene i @VoivodBG gleda ali Star Trek: Lower Decks, chetvrta sezona je pochela skoro. Trenutno imamo 3 epizode, odgledao sam prvu i mislim da je i dalje vredno pratjenja.

Shto se tiche Archer, pa... i dalje mislim da je kvalitet poprilichno opao (mislim na humor). Pogledao sam tretju i chetvrtu epizodu, nasmejao se par puta, ali definitivno neshto fali seriji. Novi lik ima okej momenata, ali je ochigledno da fali Malory Archer :(

Novo od Adult Swim-a

Teenage Euthanasia

Keva fulja rodi dete, otac nepoznat, ostavi dete sa svojom kevom i polubratom koji drže pogrebno, uda se za starca zbog para, lik se razvede od nje 15 godina kasnije, ona se overdouzuje. Leš stiže u pogrebno, gde ga slučajem okolnosti rezurektuju, i Trofi Fantazija je sada zombi-keva sa natprirodnim moćima koja se bori sa svojim novim neživotom, sve to postavljeno u neku blisku budućnost koja pomalo liči na "Idiocracy"

Teenage-Euthanasia-featured-jpg.webp

Prvih nekoliko epizoda oproštajne sezone Sex Education su baš ultra mega loše. Od glume, zapleta, novih likova i dešavanja, preko činjenice da svi izgledaju kao 30togodišnjaci a imaju kao 18. Sve u svemu, za sad baš loše. Ali prethodne sezone su bile baš dobre, makar meni, tako da ću svakako ispratiti do kraja da vidim šta će biti u finalu serije.

Sveže! Fox-ov novi adult cartoon, Den Harmonov - Krapopolis!

Krapopolis.jpeg

Brat i sestra grade prvi grad u antičkoj Grčkoj, hilarity ensues. Za sada ima samo jednu sezonu, odobrena druga.

Možda malo više family friendly i "britanska sofisticija" a manje eksplicitan za moj ukus, više će se dopasti ostataku ekipe, za razliku od Teenage Euthanasia (koju je radila ista ekipa iza Havier Renegade Angel i Wonder Showzen), ali ipak mislim da će Krapopolis prebaciti preko tri sezone. Nisam još stigao da pogledam drugu epizodu, ali kao i uvek, dajem im 3 epizode da me uvuku u svet i priču.

Last edited:
Upravo pogledao s3 Picard-a.

Ovo je mozda najbolja sezona bilo koje Star Trek serije ikada ! Znaci odusevili su me, u vise navrata su mi se navlazile oci :D Predobro !!!
Posle 2 OKeish sezone, ova treca je toliko iznad njih kao da nije deo iste serije. Znaci nemogu da zamslim da neko odradi bolji posao od ovoga, apsolutni MUST WATCH za bilo kog trekija.

M8E2XWc.jpg

Prvih nekoliko epizoda oproštajne sezone Sex Education su baš ultra mega loše. Od glume, zapleta, novih likova i dešavanja, preko činjenice da svi izgledaju kao 30togodišnjaci a imaju kao 18. Sve u svemu, za sad baš loše. Ali prethodne sezone su bile baš dobre, makar meni, tako da ću svakako ispratiti do kraja da vidim šta će biti u finalu serije.
Užasna sezona. Autori su nekako pokušali da ispoštuju sve ugrožene kategorije ljudi, ali su nekako zaboravili glavne likove i njihov razvoj u većem delu sezone. Izbacili su neke dobre likove, uveli neke nove, uglavnom dosadne.
Džilijen Anderson standardno dobra.
Šteta, prve 3 sezone su mi bile baš dobre.

Vraćao sam se toj nesrećnoj seriji i odustajao posle par epizoda. Isto je bilo i sa trećom sezonom.
Jesu se potrudili da zadovolje nekakve nerd pretplatnike ali meni je ovo prosto nedopustivo loše od samog početka. Čak mi je i tužno da gledam ove stanare gerontološkog centra kako se upinju iz sve snage da ispadnu borbeni i drčni.

Twisted Metal (2023)

Nekada se zapitam, da li bi trebalo ikada više napraviti, bilo koju vrstu ekranizacije video igara koje su imale svoje vatreno krštenje tokom 90-tih? Odgovor se sam nameće, nema potrebe, jer ne može sve da se prenes u medijum formata tv serije ili filma. Ali sve dok bude postojala potreba da se nahrani rupa unutar publike koja je volela ovaj serijal, biće i serije.

Da sklonimo to odmah, ova serija nije zaslužila a bude izdata pod imenom ove kultne igre. Iz prostog razloga, što je ovo samo još jedan lenji način da se zaradi na brzaka i gomilu nostalgije. Čak i u adaptiranju ne uspeva da bude ono što bi i držalo pažnju, a to je konstantni haos i zabava. Od prve epizode koja je krenula sa Škripom metala na sve strane, odmah se uviđaju paterni i problemi koji će doći. Maltene ne prolazi ni po par minuta, a već imamo reklamu za neki proizvod. Podsećanje nalazimo se u post apokaliptičnom svetu, gde su civilizaciju sveli na par jakih utvrđenja, dok ostatak sveta se snalazi kako zna i ume. Sve bi to bilo dobro da nismo videli tu premisu milion puta, jednostavno ne može se iz tog iscediti ništa više, i nadam se da nećemo skoro imati sličnu postavku.

Najveći problem je što serija ima neujednačen ton, humor je usiljen, i u većini scena i interakcija između određenih likova uopšte ne pali, jer nema ni trunku hemije između istih. Na polju visoko oktanske akcije je podbacio u više navrata, ako ste očekivali rokanje i uništavanje u kolima, od čitavih 10 epizoda, toga ima i ponajmanje. Više se uživa u priči i forama koje nikako da stanu i izazivaju neprijatnost jer, mislim da bi i klinci koji sada recimo otkrivaju igru, umeli da osmisle daleko zanimljiviji zaplet.

Ne mogu nikog ni da izdvojim da se istakao sa ulogom, ili su ravni, ili preglumljuju jer znaju da taj materijal koji su dobili nije dovoljno dobar da se napravi serija od 10 epizoda koja ne vodi nikuda.

Možda je najpotresniji OST, maltene je sve od najgore muzike iz ranih 2000-tih probrano, svaki moguć bend sa jednom pesmom hitom, nu metal, alt, ma što god je prisutno.

Uštedite sebi vreme, i uložite ga u nešto kvalitetnije. P.S. Ako ga nastave, a verujem da hoće, jer jeftino i lako za napraviti, pogotovo sa šargarepom koja visi na kraju prve sezone, ne treba niko da je pogleda i da što pre nestane sa striminga.

2/10

The Morning Show mi je skroz dobra serija sa nekim genijalnim likovima (konkretno Cory), i definitivno serija ima svoje uspone i padove, ali znaci ova poslednja epizoda, S3.E5 ∙ Love Island, wow koliko lose je sve ispalo. Od dijaloga, glume, desavanja, bas izgleda kao neka druga serija. Likovi se odjednom ponasaju cudno i gluma je nekako ispod proseka, a sve to jer su hteli kao da prikazu njihovu drugu stranu u ovoj jednoj epizodi. Po meni, zesci promasaj je sve ovo.

Srecom, vracaju se valjda normalnom formatu od naredne epizode. 🤞

auh, to ima i 3. sezonu, ja ni drugu nisam odgledao do kraja. prva mi je bila topina

Back
Top Bottom