• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2023)

Jack Ryan S04

Cela sezona mi je nekako bila nezanimljiva. Glavni problem mi je glavni zaplet koji je nekako "neopipljiv" - tj. veličina problema i opasnosti u koju se nalazi Jack i ekipa, a i cela USA (kao i uvek), nekako nisu baš najjasnije objašnjeni. Negativci su deluje mi skroz random izabrani i zemlje odakle dolaze... Sve je nekako nabacano zbrda-zdola, rasplet je skroz čudan takođe. Za sad, možda i najslabija sezona u ovom Krasinskovom Jack Ryanu.

Ocena 6/10

Poceo da gledam supermen i luis.
Poozitivno sam iznenadjen serijom tj nenim tokom za sada posle prve 2 epizode (koliko sam i ppogledao)
Definitivno je iznadprosecna za CW arrowverse, krenuli su dosta standalone od ostatka njihovog TV univerzuma ali kasnije su spojili.

Veoma su pametno napravili radnju tako da Supermen nema opciju da resi probleme sa svojim mocima nego mora da se snalazi sa porodicom kao i svaki normalan covek. S1 je super, dalje nisam gledao ali planiram da overim.

Neznam gde je Amazon potrosio 300 milona na Citadel, 6epizoda se vkupno je oko 200minuta

Mislim da nije samo na šest epizoda, nego na već najavljeni tj spinoff što treba da krene januara 2024 i valjda još jednu sezonu

Krenula sa prikazivanjem mini-serija Stevena Soderbergha - Full Circle. Nedeljno ce izlaziti po dve epizode (ukupno sest epizoda ima).
Prikazuje se na HBO Max.

Da li si pogledao možda? Vidim izašla i treća epizoda. Ali užasne ocene ima. Pa rekoh da vidim iz prve ruke vredi li?

NIsam jos, mozda cu krajem meseca ili u avgustu.
Btw, nemoj da te ocene pokolebaju, pogotovo sto se radi o mini-seriji, pa joj je lakse dati sansu.

Mislim da se @VoivodBG svidja serija. Hvalio je i proslu njegovu mini-seriju, sa Sharon Stone - Mosaic.

Za sada drži pažnju, dobar odabir glumaca i glumica, i dalje snima sve iPhone, ali valjda je dao ponudu HBO koju nisu smeli da odbiju, a to je najekonomičniji budžet. Treba ispratiti do kraja.

How To with John Wilson S03 je krenula da izlazi ❤️

Jedna od najdražih everyday-life-docu serija koja trenutno izlazi. Ako niste do sad, obavezno bacite pogled.

Last edited:
Jel vredi gledati Twisted Metal? Po trejleru i slikama sve mi je ovo u LGBT bojama i nimalo ne odise smeku iz igara. I ocena na imdb je katastrofa

šta znam ja sam pogledao, ali igre nisam igao toliko, možda par sati u TM2. doduše u seriji nisam video lgbt konotoacije. svakako za jedno gledanje je ok, S2 ako je bude imaće nadam se više akcije

Zavrshila se tretja sezona Righteous Gemstones, a sada vidim da tje biti i chetvrte. Nije mi najjasnije zashto jer je sve lepo zaokruzheno u tretjoj sezoni, Judy-BJ, Gemstones i Montgomery porodice, chak i Kelvin-Keefe pricha.
Mislim da je kraj tretje sezone sasvim okej za kraj cele serije, ali okej, videtjemo shta tje da smisle za chetvrtu.

Sve u svemu, serija mi se i dalje dopada. Nije preterano kvalitetna, ali ima dobrih momenata.

Ja stvarno zelim da mi se svidi TM serija al vec sam na 6oj epizodi i ne vredi, previse mi sve to slatkasto i komicno. Mislim da cu da preskocim na zadnju epizodu i da vidim taj reveal koji kazu da je dobra priprema za S2.

Ne kazem da treba da bude sve mracno al nekako mi ide na zhivce sto svakih 3 minuta neke fore/vicevi. Kao ok, budi zajebancija al previse ima tih "puns" ali konstantno.

Rekao sam da netju gledati Good Omens S2, ipak sam pogledao. Auf, odakle pocheti? Apsolutno nepotrebna sezona. Po meni, prva sezona bi trebalo da je stavila tachku na celu prichu, ali ne, tu je druga koja se zavrshava cliffhangerom. Gotovo svih 6 epizoda su uzhasno spore, a onda u poslednjoj (shestoj) se sve ubrzava i reshi, ali je ostavljeno taman malo prostora za tretju. Gledam sada Rotten Tomatoes i zakljuchujem da tamo niko nije pri sebi:

1691962627765.png

More splendid than the first?! Na kakvim li su blesavim drogama ti ljudi? Teshko je porediti prvu i drugu sezonu, skoro pa su dve sasvim druge serije u pitanju. Druga sezona mi deluje kao nekakav fanfiction napaljene srednjoshkolke koja masturbira na Kroulija i Azirafela.

Kul mi je shto je i tretji lik iz the League of Gentlemen, Reece Shearsmith, bio u par epizoda.
Sve u svemu, ne budite ja, ne gledajte drugu sezonu Good Omens, jer je teshko djubre.
2/10 i to samo zato shto sam Reece fanboy

1691962644835.png

Back
Top Bottom