• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2023)

Poceo sam da gledam Poker Face, detektivska serija od Ryan Johnson-a. Ocigledno je zamislio previse detktivskih prica koje nece moci da isprica u skupim Knives Out filmovima.

Bas je super, pogotovo sto ne prati "ko je ubica" formu, nego "kako dokazati" formu. U prvom akt-u svake epizode prikazu sta se tacno desilo, i onda glavna junakinja Charlie krece da resava slucaj preko svoje "super moci".

Potvrdise i S2. Ovo je i prvi put da vidim Natasu Lyonne na ekranu, bas ima dobru pojavu i "vecni pusac" grubi glas.

@DieH@rd malo mi je teško da poverujem da je nisi već gledao u American Pie filmovima. No, dobro je da si je otkrio i hvala na preporuci, stoji mi serija na backlogu za pogledati, a po ovome što opisuješ čini se da prati Columbo način pripovedanja. Ako hoćeš da uhvatiš neke njene indie filmaće: Freeway II: Confessions of a Trickbaby, But I'm a Cheerleader, Antibirth npr. eto ti za popunjavanje filmskih večeri.

Ako sam je video, ne secam je se. Vidim na wikiju da je bila u Orange Is the New Black, nisam ni to gledao.

Inace, zbog formata show-a i njene supermoci bas je preporucljivo drzati veliku paznju na sve dogadjaje na ekranu, posto i mali detalji mogu pomoci da se slucaj resi. I naravno da se vikne "bullshit" kada god neko slaze dok prica sa njom. :D

Poceo sam da gledam Poker Face, detektivska serija od Ryan Johnson-a. Ocigledno je zamislio previse detktivskih prica koje nece moci da isprica u skupim Knives Out filmovima.

Bas je super, pogotovo sto ne prati "ko je ubica" formu, nego "kako dokazati" formu. U prvom akt-u svake epizode prikazu sta se tacno desilo, i onda glavna junakinja Charlie krece da resava slucaj preko svoje "super moci".

Potvrdise i S2. Ovo je i prvi put da vidim Natasu Lyonne na ekranu, bas ima dobru pojavu i "vecni pusac" grubi glas.

Ok, zanimljivo zvuči ali očekivanja su mi niska. Knives Out Glass Onion mi je bio besmisleno glup.

meni je najveći problem kod poker face što je svaka epizoda ista, samo drugi setting.
bude neka nepravda, ona se tu nađe slučajno i ne veruje onom nad kome je učinjena nepravda sve do trenutka kada poveruje i onda nekako ispravi nepravdu. toliko je sve na identičan način da mogu da se kladim da su i time cue-ovi za "twistove" skoro na istom mestu :D

Back
Top Bottom