• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Retro handhelds thread

Sorry za dupli post, HardKernel ima odličan sale za OGA, OGS i OGU handhelde (Super nema baš sjajnu dev podršku kao ostala dva koliko sam skontao ali i dalje solidno):

Last edited:
ovaj od 29$ vredi uzeti da se zezas dok sastavljas.Iovako to vise volim nego da igram igre. 🤣
I ja sam pokušao uzeti jedan ali se ne isplati zbog shippinga koji je $21.00.

ako nekom nije bas stalo da mora da koristi original shell besmisleno je uzimati nelaminirani ips kit.
Briga da ti slučajno neće prašina uletiti prilikom sastavljanja je ogromna. :LOL:

I ja sam pokušao uzeti jedan ali se ne isplati zbog shippinga koji je $21.00.

Briga da ti slučajno neće prašina uletiti prilikom sastavljanja je ogromna. :LOL:
Kao neko ko obicno koristi providne shellove probijanje svetla po strani je isto problem kod nelaminiranih ekrana. Prasina kad se upraksas i nije problem, ali opet cena je ista ili jako slicna tako da bas nema poente rizikovati i zezati se

Kao neko ko obicno koristi providne shellove probijanje svetla po strani je isto problem kod nelaminiranih ekrana. Prasina kad se upraksas i nije problem, ali opet cena je ista ili jako slicna tako da bas nema poente rizikovati i zezati se
ja verujem ovom coveku kad su modovi hendhelda u pitanju.... 😐

Poprilicno solidan uredjaj, sa malo boljim softverom moze biti ekstra pogotovo za ~70$ koliko je sada.
Vizuelno mi mnogo lepo izgleda, jedino su sjebali te L2/R2 :/

Uff u prvi momenat sam pomislio da je baziran na Androidu. Sreća nije.
Poslušajte Omegu i izbjegavajte dotični OS za retro gaming, muka teška. Jedva čekam da prodam Retroid 2S.

dobar handheld ali koliko čitam po Discordu problemi sa kvalitetom nisu rijetki nimalo.

Da su mogli nekako u ARC da stave T618 bio bi savrsen handheld.

Bez barem jednog analognog stick-a ne bi bilo puno koristi od T618. A čini se da Arc neće imati podršku scene kad je cfw u pitanju.

Back
Top Bottom