• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Retro handhelds thread

Kinezi i SD card citaci lol
Pre ovoga sam imao 2-3 ona jeftina (Hama/Gamebird i slicni) SD na USB card citaca i svaki je ili skroz crko ili mi je redovno corruptovao fajlove.
Ja sam digao ruke od tih usb varijanti. I mene je zajebavao bukvalno svaki pa sam jedno vreme koristio neki stariji Lenovo laptop koji je imao integrisan SD čitač da bih izbegao errore, prekid transfera, nestanak uređaja iz Windowsa i ostale gluposti koje su mi se dešavale. Na kraju sam uzeo interni 3.5" čitač kartica koji se spaja na usb header na ploči.

@Antique Ni blizu. Ayaneo Pocket Micro je veličine kao iPhone 14 Pro Max:
1721979332618.png

A ovo je RG Nano pored iPhone 13 Pro Max.
IMG_3591.jpeg

I poređenje sa drugim, aktuelnim emu konzolama:
1721979909385.jpeg
RG Nano, Miyoo Mini, Miyoo Mini Plus, RG35XX.

Evo i Russ odradio updated opis ovog malog cuda sto sam uzeo :D

BTW da li je neko mozda zaniteresovan da ga otkupi od mene posto mi stoji u kutiji (nije ni najlon sa ekrana skinut :D) od kada sam ga uzeo lol Ja def nemam nikakvu potrebu za handheld-om, al eto uvek kupim neki da stoji u kuci :D

Stigao PK V10:

Mini review: Jako dobra kvaliteta izrade i dugmića, odličan IPS ekran sa minimalnom količinom bleed-a, baterija solidna. GB, GBC, GBA, PSP, i (donekle) VirtualBoy izgledaju fantastično, ostali sistemi i ne baš. Ne preporučujem kupovinu ako GB(C) i GBA nisu omiljeni i primarni handheldi.

Otisao danas konacno kupio SD card reader i sredio ovaj moj Trimui sa ovom novom OS modifikacijom, i moram reci odusevio sam se. Sve je jos bolje/lepse. Vidi se da su fanovi radili dodali su bukvalno sve sto je falilo ranije (npr skidanje slicica za igre direkt na konzoli).

Probao sam danas mnogo vise sistema nego prvi put. PS1 igre fino rade u 2x rezoluciji kada se ukljuci CPU na max. PSP igre koje sam probao su bile ili 2D ili lightweight 3D. Oba tipa rade perfektno u 2x rezoluciji i stvarno prelepo izgledaju na ovom ekranu.

Probao sam DC takodje Blue Stinger radi i izgleda super.

N64 takodje jos bolje radi sada posto su dodali i standalone emulator mimo retroarch-a.

Stariji sistemi naravno si sibaju bez frke sa lepim reto shader-ima i za mene cool okvirima, neko ih nevoli, al meni bas lep smek daju.

Anyways odlican uredjaj :D

Last edited:
Odakle mi je najbolje da poručim Anbernic RG35XXSP?
Na Anbernic sajtu nema Srbija...

Back
Top Bottom