• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Retro handhelds thread

Ako imas nekog u inostranstvu da ti donese, poruci tamo da stigne. Meni nisu naplatili carinu kad je stiglo u AT.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko iznose troskovi ako ti sve redovno naplate za paket iz kine ? Carina + otvaranje (lol) + pdv ?

U mojoj potrazi za handheld-om u vise navrata sam nailazio na preporuke za RG556, oled ekran, veoma udoban, emulira tonu sistema (radi i vita sto me odusevilo), korektna cena. Mane njakanja sa sto standalone emulatora na androidu :D Al zato android ima i dosta super portova koje mozes isto igrati pa nije all bad.

Ima neki lik na kup/pro prodaje trenutno za 235 eur. A na aliju je oko ~180E. Pa zato moje prvo pitanje, da li ako ubodem zicer mogu na kraju i vise da platim (plus cekanje od mesec dana) :D

vita emu je u ekstra ranoj fazi jos uvek, a vec super radi

Last edited:
^ Ako je vrednost paketa preko 50€, onda dodaš 32% na cenu koju si platio da dobiješ okvirne troškove.

Onda ovaj lik prodaje za korektnu cenu, hmm to buy or not. Da li je neko isto zainteresovan da otkupi od mene za koji mesec ? :D

Upravo je zvanično predstavljen RG35XXSP

Pikao sam danas malo ovaj svezi Trimui smart pro (lel the name). Za sada sam zadovoljan, veoma je lagan/udoban. Ekran je odlican. Zvuk onako podnosljiv :D
Probao sam lakse sisteme sve radi odlicno. PSX x2 res je najzahtevnije sto sam probao. Kasnije cu probati DC/PSP.
Za ove pare veoma cool uredjaj, iako su me naravno full ocarinili posto je paket 51eur bio, a do 50e valjda ne ide carina lol

Bukvalno bih postao svercer da zivim negde gde revnosno carine :D

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Kinezi i SD card citaci lol
Pre ovoga sam imao 2-3 ona jeftina (Hama/Gamebird i slicni) SD na USB card citaca i svaki je ili skroz crko ili mi je redovno corruptovao fajlove.

Uzeh novu Kingston SD 128gb karticu za ovaj uredjaj i reko necu da bacam pare na odvojen opet SD citac ima uredjaj USB mod, ali gle divote na pola transfera nekih vecih igara windows pocne da kenja oko gresaka na SD kartici ahaha jebem ih u usta. Tako da se pola romova koruptovalo pola nije :D Mislim imam sto igara da igram ali brate lol

Koliko novaca moram da dam za neki pouzdan PC SD Card citac da ne koristim ovaj interni za pisanje posto je ocigledo govno :D

2e na aliju, i to za neki multifunkcionalni usb3. Godinama ga koristim.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Pa takve sam vec imao kao sto rekoh svi su bili sranje :D Jedan mi je bas stigao uz neki flash cart sa alija. Kod tih je bukvalno kocka koliko dugo i kako ce raditi :/

Plus sigurno necu da cekam 40 dana ponovo za to lol

Mozda ovako nesto, valjda ce da radi :/

Back
Top Bottom