I ja sam pokušao uzeti jedan ali se ne isplati zbog shippinga koji je $21.00.ovaj od 29$ vredi uzeti da se zezas dok sastavljas.Iovako to vise volim nego da igram igre.![]()
Briga da ti slučajno neće prašina uletiti prilikom sastavljanja je ogromna.ako nekom nije bas stalo da mora da koristi original shell besmisleno je uzimati nelaminirani ips kit.
Kao neko ko obicno koristi providne shellove probijanje svetla po strani je isto problem kod nelaminiranih ekrana. Prasina kad se upraksas i nije problem, ali opet cena je ista ili jako slicna tako da bas nema poente rizikovati i zezati seI ja sam pokušao uzeti jedan ali se ne isplati zbog shippinga koji je $21.00.
Briga da ti slučajno neće prašina uletiti prilikom sastavljanja je ogromna.![]()
ja verujem ovom coveku kad su modovi hendhelda u pitanju....Kao neko ko obicno koristi providne shellove probijanje svetla po strani je isto problem kod nelaminiranih ekrana. Prasina kad se upraksas i nije problem, ali opet cena je ista ili jako slicna tako da bas nema poente rizikovati i zezati se
Al moraš kupiti oba jbg