• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Retro handhelds thread

Po menj bolje tražiti kupone za popuste po forumima i Redditu za Retroid 2S 3/32GB.

U toku je i Powkiddy rasprodaja na Aliexpress official prodavnici.

Ali koliko god da gledam Retro Game Corps na kraju nemam pojma koji uređaj ima koji SoC da mogu da uporedim. :D

Tipa Powkiddy X55 me mami mada bih radije uzeo nešto više premium za 16:9 igre da može da pokrije i PS2 i GC.

Imaju oni neki 4:3 uređaj da je osetno bolji RG35XX i ima analog?

Najbolje što možeš uzeti sa 4:3 ekranom je RP2S i Powkiddy RK2023 v2.

Sad sam tek video je Powkiddy X55 samo 75eur sa sve slanjem za Srbiju, baš povoljno.

Jedino što ne znam šta će mi 16:9 ekran na konzoli koja max može da tera Dreamcast.

Ima dosta widescreen hack-ova plus PSP tako da se može iskoristiti. Ako te ne mrzi podešavanje ArkOS-a i sl. distribucija dobra ponuda.

Pa ili da uzmem X55 i da mi on zatvori priču za 16:9 i 4:3 gde je potreban analog ili da uzmem RK2023 v2 za 4:3 gde je potreban analog a da sve ostale sisteme rešim sa nekom Steam Deck revizijom za koju godinu.

Razlika između RK2023 v1 i v2 je samo Wi-Fi?

Pa ili da uzmem X55 i da mi on zatvori priču za 16:9 i 4:3 gde je potreban analog ili da uzmem RK2023 v2 za 4:3 gde je potreban analog a da sve ostale sisteme rešim sa nekom Steam Deck revizijom za koju godinu.

Razlika između RK2023 v1 i v2 je samo Wi-Fi?
Kao veliki ljubitelj cajna handheldova, uzmi deck :)

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Mada sa 16:10 aspectom Steam Deck je nekako dobar za sve i čini sve ostale handhelde bespotrebnim.

Jedino bih posedovanje RG35XX mogao i dalje da opravdam kao ultra portable varijantu.

Slazem se, jedino takav neki ako je deck too much za neku priliku.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

tako sam se ja sabrao: Deck kao moćan handheld za igranje kući i desktop PC, Retroid 2S kao portable mašina.

Povukao okidač na Powkiddy X55, jednostavno je bilo previše povoljno da bih odoleo jbg. :)

Uzeo sam plavi a video sam da su posle launcha dodali i crnu verziju.

Sad ide moratorijum na ove cheap handhelde dok ne kupim Steam Deck. :D

Doshao je RG35XX. Za vikend tju malo vishe da se posvetim uredjaju. Proveritju koji OS deluje najbolje, da li je vredno cimanja oko promene istog. Takodje kapiram da tju da pobrishem more igara, kao i da ubacim neke koje fale, npr. Super Mario.

Takodje tju malo da se igram sa aspect ratio i scan line, ma videtju. Sve u svemu, veoma simpatichan uredjaj. Kapiram da baterija ne traje duzhe od 2-3 sata, ali meni je to skroz okej.

Traži na archive.org 'miyoo tiny set', dobra kompilacija igara i covera za Miyoo Mini i RG35XX.

001-tiny-best-set-go.png

Last edited:
OS praktično moraš da promeniš po meni jer je bolja emulacija. Stvarno je brzo staviti Garlic 1.4.9 da imaš nešto pristojno pa posle vidi dugoročno šta ćeš.

A ovaj tiny best set kida. :)

Inače imamo i temu za ovu konzolu.

Last edited:
Back
Top Bottom