• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

@Maxa Kad ne postupe po zakonu treba reagovati, tj. otići kod njih, ukazati im na grešku i tražiti da se ista ispravi (naravno, ukoliko za to ima osnova). Od prozivanja i nazivanja ih pogrdnim imenima nema ništa, greška se neće ispraviti na taj način.
isto što sam i ja rekao.

Baterije ne dolaze u paketu, pa moras da uzimas za igre koje imaju save. Da znas.
Da, japanci opsesivno vade baterije kada shipuju, to sam negde nacuo. Snaci cu se, mada realno uzimam ovo samo da tesim oci, svakako imam Everdrive N8, fino napunjen sortiranim romovima zahvaljujuci @Ivamark .

Ovo je odlican shelf popunjivacmza tu lovu :) Nije kao da ces igrati ff na japanskom.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Da, japanci opsesivno vade baterije kada shipuju, to sam negde nacuo. Snaci cu se, mada realno uzimam ovo samo da tesim oci, svakako imam Everdrive N8, fino napunjen sortiranim romovima zahvaljujuci @Ivamark .
Nije samo japanci, generalno kad se salju baterije mora milion nekih uslova da se ispuni i mislim da se ne salje u svaku zemlju. Neke mere sigurnosti i slicno, znam kad je drugar narucivao baterije za dron morao je da popunjava nenormalnu kolicinu papira i nisam siguran na kraju da li je dobio te baterije iz hrvatske.

Ovo je odlican shelf popunjivacmza tu lovu :) Nije kao da ces igrati ff na japanskom.

Pa da, zasto nemati Ice Climbers ili Clu Clu Land ili Mappy za 100 din, ili Fantasy Zone za 300. Ozbiljnije igranje cu na everdrive, ovo je onako, da me mine zelja (sretno s tim).

To, manje nego power blade 2 kod kineza ovde da kupis :D

To, manje nego power blade 2 kod kineza ovde da kupis :D

Definitivno sam otkrio nov sajt za trosenje novca. Taman i carinu malo da omrstim davno nisam iz inostranstva uzimao, smrsace carinici jadni.

Pazario sam i ja kod lika. Samo nije mi subnuo jos uvek tracking broj.
Screenshot_20211005-160354.png
Pa da, zasto nemati Ice Climbers ili Clu Clu Land ili Mappy za 100 din, ili Fantasy Zone za 300. Ozbiljnije igranje cu na everdrive, ovo je onako, da me mine zelja (sretno s tim).
Imas i njihove eksluzivne verzije tetrisa, isto idu za sicu.

Last edited:
Aha, steta sto nije imao i onu yoshi igru sa ziroskopom. Uzimam samo tako neke igre koje ne mogu da igram na everdrive-u.

ako ovaj kralj ima ovoliko igara u ponudi, mogu samo da mislim koji li je raj ziveti u Akihabari :D

Bolje je ziveti na periferiji gde nema turista. Bukvalno uzimaju ljudi za sicu retro.

Back
Top Bottom