- Reaction score
- 10,886
Cak i priznajes da si ti krivNema me dva dana, pretvorite forum u weeaboo den.
Cak i priznajes da si ti krivNema me dva dana, pretvorite forum u weeaboo den.
Pa da.Ne kapiram foru sa ovim ultra jeftinim kertridžima, to su originali samo JAP verzije?
U japanu je famicom bio ko kod nas jugo. Samo ocigledno manje kvarljiv. Imaju tone za izvoz.Ne kapiram foru sa ovim ultra jeftinim kertridžima, to su originali samo JAP verzije?
Kriv je TJPW thread.Cak i priznajes da si ti kriv
Teske mukeposle ko zna koliko vremena pao je i dobar dil na KP. Sad moram da modujem i GBA.
View attachment 2952
Bar da je Ei Niš proizvodio konzole. Sad bismo bili retro gaming tigar.U japanu je famicom bio ko kod nas jugo. Samo ocigledno manje kvarljiv. Imaju tone za izvoz.
Btw danas sam dobio poruku od fedexa da pošaljem papire za carinjenje. Znači može i za 2 dana da se reši, kad se hoće.
edEx/TNT usluga carinjenja iznosi 4.800,00 RSD. Ostatak troškova koje možete očekivati pored 4.800 RSD, su carina i PDV koji se obračunavaju, u zavisnosti od vrste robe koju uvozite, na celokupnu vrednost Vaše robe uključujući i trosak transporta (shipping).
Pa sto si djuture tako? Ja sam uzeo ove tri sa shippingom je bilo ispod 50, čisto da vidim jel radi, kako stiže i to. 620 kinti me izašlo "carinjenje"Jebao sam jeza uzduz i poprecke
Pa eto izgleda volim da patim.Pa sto si djuture tako? Ja sam uzeo ove tri sa shippingom je bilo ispod 50, čisto da vidim jel radi, kako stiže i to. 620 kinti me izašlo "carinjenje"
Sent from my J9110 using Tapatalk
Smrt fašizmu i carini.Pa eto izgleda volim da patim.