• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Brate nisi ni svestan koliko je mocan shield.
Do jaja kupovina iptv,android stream aplikacije,igre top je box nema sta

Jep jep, ma retardirani TV-ovi nemaju gigabitni Ethernet port, a treba streamati filmove s bitrateom od 100+ Mbps :D
Za Plex je ovo i dalje najbolja stvar koliko sam vidio, sve ide na direct play.

Stigao Switch Pro!

Switch TV :D

Kontam da ovo samo nekog preprodavca interesuje

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Hahahah, epic missed thread, mislio sam na gomilu nintenda iz zanimljivi oglasi teme.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Za Mister samo žica zbog lag-a. Probao sam sa 8Bitdo adapterom u kombinaciji sa DS3 i DS4 i osjeti se mali lag, pa reko da ne rizikujem.

Tako je, pošto sam u dosta navrata kupio brand-new PS Classic, dva sam ostavio sebi prilikom prodaje zadnja dva. To mi je što se tiče rasporeda dugmića dovoljno za sve non-Sega retro igre.

Mada nisu mi neki kvalitet, ja uglavnom igram Inteligent Cube na PSX Mini i zna da me proda često X dugme jer se traži brzina

To prije da je do same konzole tj. internog emulatora pošto sam kontroler ima odlične performanse po pitanju lag-a (A-tier):

Last edited:
Ја хоћу овај Сатурн ал нема нигде у Србији :(

Nakon nabavke Android multimedije konačno sam uspeo da nađem i Bluetooth OBD koji hoće da se upari sa njom da mogu da koristim Torque ko čovek. :)
Sreća da sam na kraju naleteo na prodavca koji je imao brdo modela pa me čekao na parkingu dok sam isprobavao.

8X97CsW.jpg

Ovo skoro sve moze preko Canbusa da se vidi bez obda? Koji je auto? :)

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom